Beşiktaş Alman sağ Beck, Borsa'ya ulaştı

Alman sağ Beck, Borsa'ya ulaştı

01.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Almanya’nın Hoffenheim takımında top koşturan Alman sağ bek Andreas Beck ve kulübüyle transfer görüşmelerine başladığını resmen açıkladı.

Alman sağ Beck, Borsaya ulaştı

Kartal, Almanya’nın Hoffenheim takımında top koşturan Alman sağ bek Andreas Beck ve kulübüyle transfer görüşmelerine başladığını resmen açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, “Andreas Beck’in transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü TSG 1899 Hoffenheim ile görüşmelere başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüp, Beck için 7 yıldır formasını giydiği Hoffenheim’e 1,7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Üç yıllık sözleşmeye imza atması beklenen 28 yaşındaki başarılı sağ beke ise yıllık 1,5 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Alman oyuncunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek takıma katılacağı ifade edildi.

Andreas Beck, Bundesliga’nın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor. Alman oyuncu son 5 sezonda 30 resmi maçın altına hiç düşmedi.

Milliyet farkı

Milliyet habercilikteki farkını Beşiktaş’ın Andreas Beck transferinde bir kez daha kanıtladı. Siyah-beyazlı kulübün, Alman futbolcuyu renklerine bağlamak üzere transfer çalışması başlatması Türk basınında ilk kez Milliyet’te yer aldı. Serdar Sarıdağ imzalı haberimizi geçtiğimiz pazar günü, “Sürpriz sağ Beck” başlığıyla manşetten spor severlere duyurmuştuk.

Yazarlar