Skorer Almanlar'a vize verdik

Almanlar'a vize verdik

29.11.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Almanlar'a vize verdik

Almanlara vize verdik

Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını kaybeden Beşiktaş ile G.Saray, aynı zamanda Bayern Münih ve Dortmund'a çeyrek finali vizesi verdiler. M.United ise 15 puanla ligin en başarılı ekibi olduğunu kanıtladı
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde grup maçlarının tamamlanmasına birer karşılaşma kala dört ekip çeyrek finale kalmayı garantilerken, Alman temsilcileri Bayern Münih ve Borussia Dortmund tur vizelerini Türk takımlarına karşı aldı.
Bayern Münih'in çarşamba günü İstanbul'da Beşiktaş'ı 2 - 0 yenerek ilk çeyrek finalist olmasının ardından, A Grubu'nda da B.Dortmund, Galatasaray'dan aldığı üç puanla 12 puana ulaşarak, Sparta Prag ile 2 - 2 berabere kalıp şansını kaybeden Parma'nın önünde grup birinciliğini garantiledi. B Grubu'nda Kosice'yi 3 - 0 yenen Manchester United, beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı ve 15 puanla Şampiyonlar Ligi'nin süper takımı olarak çeyrek finalist oldu. C Grubu'nda Dinamo Kiev, Rebrov'un golüyle ikinci PSV Eindhoven'dan 1 - 1'lik skorla iki puan kopararak grup birincisi oldu. Real Madrid, Rosenborg deplasmanında aldığı 2 - 0'lık süpriz yenilgiyle çeyrek finali erken garantileme şansını kullanamadı. Bu sonuçlarla Galatasaray ve Beşiktaş en iyi ikincilik şanslarını tamamen kaybetti. Barcelona, Porto, Newcastle, Feyenoord gibi devler şimdiden Şampiyonlar Ligi'ne havlu atarken, Juventus, Parma ve PSV umutlarını son maçlara bıraktı.