Almanya Bundesliga Almanya'da Hakan Çalhanoğlu fırtınası dinmiyor

Almanya'da Hakan Çalhanoğlu fırtınası dinmiyor

22.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 13. haftasında Bayer Leverkusen, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun bir gol ve bir asistle oynadığı maçta deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 3-1 yendi.

Almanyada Hakan Çalhanoğlu fırtınası dinmiyor

Commerzbank Arena'da oynanan karşılaşmada konuk ekip Bayer Leverkusen, Javier Hernandez'in 23 ve 39. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. Eintracht Frankfurt, Slobodan Medojevic'in 45. dakikada attığı kafa golüyle durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Çekişmeli geçen ikinci yarıda milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, kaleye 18 metre mesafeden attığı golle maçın skorunu belirledi ve mücadele Bayer Leverkusen'in 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sezon ikinci golüne imza atan Hakan Çalhanoğlu, 80 dakika forma giydiği maçta Javier Hernandez'in attığı ikinci golün de asistini yaptı.

Bu arada Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'da attığı toplam 21 golün 15'ini ceza alanı dışından kaydetti. Bayer Leverkusen, aldığı bu galibiyetle puanını 20'ye çıkardı ve maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Eintracht Frankfurt ise 14 puanla 12. sırada kaldı.