Beşiktaş Altın portakal Beşiktaş'ın!

Altın portakal Beşiktaş'ın!

04.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kartal geçen sezon Fenerbahçe forması giyen ve kiralık sözleşmesi bitince Sunderland’e geri dönen Lens’le 5 yıllık anlaşmaya vardı. Bonservisine 5 milyon euro ödenecek olan 29 yaşındaki futbolcuyla yıllık 2.5 milyon euro karşılığında el sıkışıldı.

Altın portakal Beşiktaşın

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş, Alvaro Negredo’dan sonra Jeremain Lens ile de her konuda anlaştı. Süper Lig’de geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldızla iki yıldır ilgilenen siyah beyazlılar, Sunderland Kulübü ile yapılan yoğun pazarlıklar sonunda Lens için anlaşma sağladı.

Sağlık kontrolünden geçen 29 yaşındaki futbolcunun bugün resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Lens ile 5 yıllık sözleşme yapılacağı ve yaklaşık 5 milyon euro olan bonservis bedelinin ise İngiliz kulübüne 2018 yılından itibaren taksitler halinde ödeyeceği aktarıldı. Jeremain Lens’e ise yıllık 2.5 milyon euro ödeyeceği vurgulandı.

Şampiyonlar Ligi için...

İngiltere’de Premier Lig’den Championship’e düşmesi nedeniyle Sunderland’den ayrılmaya karar veren Lens’in, Beşiktaş’a gelmeyi çok istediği belirtildi. Fenerbahçe’de geçen sezon 38 resmi maça çıkan ve 5 gol, 16 asistlik performans sergileyen yetenekli futbolcunun, Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek için Kartal’ın cazip teklifini kabul ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

‘Ligi tanıyorum’

İstanbul’a bugün gelmesi beklenen Lens’in yakın çevresiyle yaptığı sohbette Beşiktaş’la anlaştığı için çok sevinçli olduğunu söylediği ortaya çıktı. Hollandalı futbolcunun, “Transfer olumlu sonuçlandığı için çok mutluyum. Türkiye ligi zaten geçen seneden bildiğim bir lig. İstanbul’a dönmeyi çok istiyordum. Şampiyonluk yaşamayı da çok arzuluyorum. Bir an önce yeni takımımın formasını giymek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Negredo partisi

Beşiktaş’ın uzun uğraşlar sonunda Valencia’dan kadrosuna kattığı İspanyol golcü Alvaro Negredo dün akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul’a geldi.

Asbaşkan Umut Güner ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmut Yazıcıoğlu tarafından transferi bitirilen Negredo, Atatürk Havalimanı’nda coşkulu bir şekilde karşılandı. Siyah-beyazlı taraftarların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu 31 yaşındaki golcü futbolcu daha sonra eşi ve kulüp yetkilileri ile birlikte konakladığı otelin yolunu tuttu.

Negredo için bugün Vodafone Park’ta imza töreni düzenlenecek. Başkan Orman’ın da katılacağı tören saat 12.00’de gerçekleştirilecek. İspanyol golcü 3 yıllık sözleşme imzalayacağı tören öncesi sağlık kontrolünden de geçecek. Bu arada Valencia ile sezon başı hazırlık kampına katılan ve fizik açıdan eksiği bulunmayan Negredo’nun, Turkcell Süper Kupa maçının kadrosuna alınabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı