1.Lig Altınordu Avrupa'ya açılıyor!

Altınordu Avrupa'ya açılıyor!

07.05.2014 - 15:47 | Son Güncellenme:

Altınordu genç takımları, Chelsea’den Bayern Münich’e, Juventus’tan Porto’ya kadar Avrupa’nın devleriyle karşılaşacak.

Altınordu Avrupaya açılıyor

Altınordu genç takımları, haziran ayında Chelsea’den Bayern Münich’e, Juventus’tan Porto’ya kadar Avrupa’nın devlerinin genç takımlarıyla turnuva maçları oynayacak.

Haberin Devamı

'Türkiye’nin Altınordu’su' sloganıyla yola çıkıp üst üste iki şampiyonlukla ülkemizin en başarılı takımı konumuna yükselen Altınordu’un gençleri de Avrupa’yı titretmeye hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli kulübün U-11, U-15 ve U-17 takımları, önümüzdeki ay Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Bayern Münih, Schalke 04, Ajax, Juventus, Chelsea, AEK ve Porto’nun da aralarında olduğu Avrupa’nın devlerinin genç takımlarıyla birbirinden zorlu turnuva maçları oynayacak.
Altınordulu gençlerin ilk sınavı, 5-12 Haziran tarihleri arasında Almanya - Düsseldorf’ta olacak. U-17’ler Almanya’dan Bayer Leverkusen ve Borussia Mönchengladbch ve Hollanda’dan Ajax ile kozlarını paylaşacak. U-15’ler ise 23-25 Haziran’da Yunanistan - Atina’daki Neon Cup’ta Borussia Dortmund, Göteborg, Chelsea, Olimpiakos, Panathinaikos, AEK, Atromitos ve Panionios’un yer alacağını turnuvada boy gösterecek.

Haberin Devamı

Haziran’daki son turnuva ise yine Almanya’da U-11 Delmenhorster Junior Hermes Cup adıyla düzenlenecek. Altınordu U-11 takımının yer alacağı turnuvada Juventus, Malaga, Porto, Fulham, Selecao Gaucho, Funroots Tokyo, Bayern Münih, Borussia Dortmund, FC Schalke, Bayer Leverkusen, Hannover 96, Hertha Berlin, Borussia Mönchengladbach, Hamburg ve Eintracht Frankfurt gibi takımlar olacak.