1.Lig Altınordu'ya Karadeniz havası yaramıyor

Altınordu'ya Karadeniz havası yaramıyor

29.10.2015 - 13:31 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Lig'de üst üste 3 galibiyet alan Giresunspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Altınordu, bu sezon Karadeniz ekiplerine bir türlü diş geçiremedi.

Altınorduya Karadeniz havası yaramıyor

Sezonun ilk haftasında Samsunspor'a 4-0 yenilen, ikinci haftada Boluspor'la 1-1 berabere kalan, üçüncü haftada ise 1461 Trabzon'a tek golle boyun eğen Altınordu, Giresunspor'a da mağlup oldu. Bu 4 maçtan sadece 1 puan çıkaran kırmızı lacivertliler Giresunspor'dan 3 puan çıkarsaydı, Vartaş Elazığspor'dan sonra 4'te 4 yapan ikinci takım olma başarısı gösterecekti.

Haberin Devamı

Giresun Atatürk Stadı'nın zemininden şikayetçi olan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Gerçekten çok kötü, amatör küme karşılaşması bile yapılmayacak bir sahaydı. Yenilgiye mazeret aramıyorum ama biz futbol oynamaya çalışan bir ekibiz. Bu maçtan kimsenin keyif aldığına inanmıyorum. Her şeye rağmen bu şartlara alışmamız gerekiyor. Avrupa ile yarışalım diyoruz ama PTT 1'inci Lig'in özellikle bu zeminde oynanmaması lazım. Sakatlık yaşanmadığı için duacıyız. Çıkışımızı sürdürmek istiyorduk ancak olmadı. Bir an önce toparlanıp yaşadığımız puan kaybını telafi edeceğiz" şeklinde konuştu.

Altınordu'da genç stoper Çağlar, Denizlispor müsabakası öncesi cezalı duruma düştü.

Yazarlar