1.Lig Altıparmak: Ligde kalmak istiyoruz

Altıparmak: Ligde kalmak istiyoruz

01.05.2015 - 15:27 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ligde kalmak istediklerini söyledi.

Altıparmak: Ligde kalmak istiyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor maçlarında alacakları galibiyetlerle ligde kalmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Altıparmak, yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Orduspor maçının çok zorlu geçeceğini belirtti. Rakip takıma karşı genç futbolculardan kurulu kadroyla mücadele edeceklerini ifade eden Altıparmak, her şeye rağmen başarılı bir sonuç elde etmek istediklerini bildirdi.

Ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor ile Bucaspor'un kendilerine göre fikstür dezavantajı olduğunu savunan Altıparmak, şunları kaydetti:

"Orduspor maçını kazanarak, rakiplerimizin oynayacağı maçları bekleyeceğiz. Önümüzdeki 3 haftada 9 puan hedefliyoruz. Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor maçlarından alacağımız galibiyetlerle ligde kalan takım olacağız. Bunu başaracak kalitede futbolculara sahibiz. Çünkü son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Karşıyaka maçının ardından yenildiğimiz Şanlıurfaspor karşılaşmasında da güzel futbol ortaya koyduk. Kalan 4 maçta futbolcu kardeşlerimizin sahada gereken mücadeleyi gösterecekleri inanıyorum."