Trabzonspor Amansız takip!

Amansız takip!

10.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursaspor’un Karabük maçını kazanması, Trabzonspor’u motive etti. Bordo-mavililer, 4.’lük iddiasını sürdürmek için Ç.Rize’yi yenmek istiyor.

Amansız takip

Beşiktaş mağlubiyetinin yaralarını sarmak isteyen Trabzonspor, Bursaspor’un da kazanması nedeniyle galibiyete daha fazla motive oldu. Çaykur Rizespor deplasmanından üç puan çıkamayı amaçlayan bordo-mavililer, 4.’lük iddiasını sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Rakibinin düşme hattının sadece 4 puan üstünde bulunmasıyla önemi daha da artan maçta Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’ne daha az ön eleme maçı oynayarak katılmayı amaçlıyor.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Aytaç Kara ve Yatabare bugünkü maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş karşısında sakatlanan ve hafta boyunca takımdan ayrı olarak çalışan Bosingwa’nın durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Beşiktaş maçında taraftarın büyük tepki gösterdiği Erkan Zengin’e teknik direktör Ersun Yanal tarafından ilk 11’de göre verilip verilmeyeceği de merak edilen konuların başında geliyor.

Taraftara uyarı

Trabzonspor’un Gençlerbirliği maçında aldığı tribün kapatma cezası nedeniyle bordo-mavililer, yarinki maçta takımlarını destekleyemeyecek.

Haberin Devamı

Amansız takip