Diğer Ana Ivanovic'in yüzü Avustralya Açık'ta yine gülmedi

Ana Ivanovic'in yüzü Avustralya Açık'ta yine gülmedi

24.01.2016 - 09:30 | Son Güncellenme:

İkinci turdaki maçında tribünden seyircinin düşmesiyle şok olan Sırp raket, 3. turda Keys karşısında antrenörünün kalp krizi geçirmesiyle yıkıldı ve önde olduğu maçı kaybetti

Ana Ivanovicin yüzü Avustralya Açıkta yine gülmedi

Avustralya Açık'ta dün trajik anlar yaşandı... Ana Ivanovic'in Madison Keys ile karşılaştığı 3. tur maçının ilk setini kazanan Sırp raket ikinci sette de 1-0 öndeyken tribünde bir anda gürültü koptu. Bunun sebebi 50'li yaşlardaki bir adamın merdivenden çıkarken yere yuvarlanmasıydı. Ve bu adam İvanovic'in koçu ve Andy Murray'nin kayınpederi Nigel Sears'tan başkası değildi Rod Laver Arena'da bir anda gözler sağlık ekiplerinin müdahalesine çevrildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan 58 yaşındaki Sears'a oksijen maskesi takılıp, ilk müdahalesi hemen orada yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı. Bu sırada maça da ara verildi. İyi haber ise çabuk geldi. Kardiyologlar tarafından kontrol edilen Sears'ın durumunun iyi olduğu açıklandı ve yaklaşık 1 saat duran maç tekrar başladı.

Haberin Devamı

GÖZÜ YAŞLI KORTA DÖNDÜ

İkinci turda da bir seyircinin merdivenden yuvarlanmasıyla maçı duran Ivanovic, gözü yaşlı döndüğü merkez kortta 1-0 önde olduğu ikinci seti 4-2, üçüncü seti de 3-0'dan rakibine 6-4'lük skorlarla kaybetti. Basın toplantısında da üzgün görünen Sırp oyuncu, "Zor bir maçtı. Kazanmak istedim ve geri dönme şansım da vardı. Hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

AVUSTRALYA'DA DÜN

Avustralya Açık'ta, tek erkeklerde favori isimler üst tura çıkarken, tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı Garbine Muguruza elendi. İsviçreli Stanislas Wawrinka (4), İspanyol David Ferrer (8), ABD'li John Isner (10) ve Kanadalı Milos Raonic (13) gibi favoriler yoluna devam etti.

Tek bayanlarda ise dünya klasmanında 48. sırada yer alan Çek Barbora Strycova, 3 numaralı seribaşı Muguruza'yı, 21 numaralı seribaşı Rus Ekaterina Makarova ise 9 numaralı seribaşı Çek Karolina Pliskova'yı 2-0 yenerek, elediler.

Haberin Devamı

(Sabah)