Basketbol Anadolu Efes ile Marmara Forum AVM arasında iş birliği

Anadolu Efes ile Marmara Forum AVM arasında iş birliği

10.12.2015 - 13:20 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Marmara Forum AVM arasında iş birliği anlaşması yapıldı.

Anadolu Efes ile Marmara Forum AVM arasında iş birliği

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Marmara Forum AVM arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Marmara Forum AVM'deki bir restoranda düzenlenen imza törenine Anadolu Efes Spor Kulübü Aşbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu ile Marmara Forum AVM'nin yönetim şirketi Multi Türkiye'nin yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü katıldı.

Haberin Devamı

Ahmet Boyacıoğlu, Marmara Forum AVM ile yaptıkları anlaşmayla pazarlama faaliyetlerine yeni bir boyut kazandıracaklarını belirterek, "Bu bağlamda Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basketbolseverlere sunduğumuz deneyimi Marmara Forum'a taşıyacağız. Aynı şekilde Marmara Forum da zengin sosyal ve kültürel etkinliklerini salona taşıyacak. Dolayısıyla birlikte basketbolseverleri daha çok mutlu etmeye çalışacağız. Hedefimiz; çocuklarımıza, gençlerimize ve onların ailelerine basketbolu sevdirmek ve spor kültürümüzü daha da geliştirmektir" diye konuştu.

Hulusi Belgü ise Türkiye'de basketbolun, Anadolu Efes ile yükselişe geçtiğini anlatarak, "Bu iş birliğinin altında yatan çok daha önemli bir neden var. O da Anadolu Efes'in temel amacının, basketbolumuzu tüm gençlere sevdirmesi. Biz de spora ve gençlere büyük bir önem veren bir kuruluşuz. Dolayısıyla bu amacın da bizi birbirimize yakınlaştırdığını söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Belgü, anlaşma çerçevesinde Marmara Forum AVM müşterilerinin belli bir alışveriş karşılığında Anadolu Efes'in iç saha maçlarını ücretsiz izleyebileceğini kaydetti.