Galatasaray Andone: "Büyük takımların bahanesi olamaz"

Andone: "Büyük takımların bahanesi olamaz"

22.09.2019 - 21:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Andone açıklamalarda bulundu.

Andone: Büyük takımların bahanesi olamaz

Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Andone maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"2. golü atsaydık oyunun yönü, kaderi değişecekti"
"Öncelikle Galatasaray formasıyla ilk maçıma çıktığım için çok mutluyum. Sonuç için tabii ki mutlu değilim. İlk maçımda galip gelseydik daha iyi olurdu. 2. golü atsaydık oyunun yönü, kaderi değişecekti"

"Dünyanın sonu değil"
"Büyük takımların bahanesi olamaz. Golleri bulmamız lazımdı. Yapacak bir şey yok, dünyanın sonu değil, son maçımız da değil. Galibiyetlere başlamamız gerekiyor"

Maç sonu konuşan Marcao ise, "Çok yaratıcılık olan bir gol değildi. Kötü bir ortada top boştaki adamın önüne düştü. Bazen deplasmanda alınan bir puan da iyi olabilir. Sezon sonunda böyle puanların önemi daha iyi anlaşılıyor. Ancak yine de kazanmak isterdik. Daha çok çalışıp daha iyi olacağız. Hem benim için hem de Luyindama için yüzde yüzümüzle oynadığımızı söyleyemem ancak her maç daha iyi oluyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Marcao: "Derbide iyi bir baskıyla oynamamız gerekiyor"
"Herkesin bildiği gibi ev sahibi olduğumuz maçlarda çok farklı oynuyoruz. Haftaya bir derbi bizi bekliyor ancak aklımızı kullanarak iyi bir baskıyla oynamamız gerekiyor"

 

Yazarlar