Dünyadan Futbol Andre Santos: Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık

Andre Santos: Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık

27.11.2019 - 16:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Andre Santos, İstanbul'da oynadıkları dönemde seks partisi yaptıkları iddialarını yanıtladı ve Aziz Yıldırım ile aralarında geçen görüşmeye de değindi.

Andre Santos: Fenerbahçede seks partisi yapmadık

2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Andre Santos, ülkesi Brezilya'da verdiği röportajda sarı-lacivertli kulüpte derbi öncesinde "seks partisi" yaptıkları ile ilgili iddiaları yanıtladı ve yaşananları anlattı.

Haberin Devamı

Söylendiği gibi seks partisi olmadığını kaydeden Santos, "Lugano'nun doğum günü vardı ve Galatasaray maçından 2 hafta önce bir parti düzenledik. Parti yaptık. İçmeye gittik, sonra parti için bir yer kiraladık ve özel konuklarla parti yaptık. 1:30'da eve gittim. Roberto Carlos ile birlikte ayrıldık" dedi.

"AZİZ YILDIRIM TEHDİT ETTİ"

Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarla kendilerini tehdit ettiğini de belirten 36 yaşındaki isim, "Fenerbahçe başkanının şehirde her yerde eli vardı, neredeyse şehri kontrol ediyordu. Oteldeki bir adam asansörden inerken, insanlar, misafirlerimiz, kadınlar, erkekler gelirken fotoğraflarımızı çekmiş ve başkana yollamış. Başkan otelde seks partisi yaptığımızı söyledi. Bize de, "Eğer derbiyi kazanmazsanız bunları basına veririm" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bahsedilen derbiyi Galatasaray'a karşı 1-0 kaybetti ve sonrasında seks partisi haberleri de basında yer aldı.