1.Lig Ankaragücü'nde yeni yönetimde huzursuzluk!

Ankaragücü'nde yeni yönetimde huzursuzluk!

04.02.2013 - 12:25 | Son Güncellenme:

Başkan Mehmet Yiğiner'in Ankaragücü Kulübü'nün TFF'de bulunan alacakları ile ilgili gizlice fatura kesmesine tepki gösteren yöneticiler istifa ederken 3 isim ise "Biz de istifa edeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Ankaragücünde yeni yönetimde huzursuzluk

Fatura olayından önce Eski Başkan Atilla Süslü, Bekir Çakan ve Abdullah Karaata, yedek yöneticilerden Süleyman Yiğiter, Hidayet Özkan ve Kulüp Genel Müdürü Suat Şahin istifa ettiklerini açıklamışlardı.

Başkan Yiğiner ise "İstifalar kulübe gelmedi" diyerek olayı geçiştirirken; Abdullah Karaata'nın istifa dilekçesinin yönetici Fatih Mert'te olduğu ve başkan tarafından kabul edilmediği belirtildi. Gizlice kesilen fatura olayında ise Fatih Mert, Tamer Açar ve Ertan Şahin yönetimde üç kişi tek başına iş görüyor diye tepki göstererek internet sitelerine Karşıyaka karşılaşması sonrası istifa edecekleri açıklamasında bulundukları iddia edilmişti. Yöneticilerin tepki gösterdikleri konu ise, Başkan Mehmet Yiğiner'in TFF'ye kestiği fatura olayında yanında kulüpten icra kanalı ile alacaklarını almaya çalışan Gökçek yönetiminden Mustafa Akan ve Nejdet Kuzu'nun bulunması. Bu olaydan rahatsızlık duyan isimler kesinlikle etik olmayan davranışların içersinde bulundukları açıklayarak istifa edeceklerini belirtmişlerdi. Bu yöneticilerden Tamer Acar ise rahatsızlığını açıkca ifade etmesine rağmen gazetecilerin telefonlarına çıkmayarak başkanım gazeteciler beni arıyor ne yapayım diye sorması ise tepki çekti. Başkan Mehmet Yiğiner ise fatura olayını açıklamak için düzenlediği toplantıda "Biz bu olayı gizlemiştik ve sadece üç kişi biliyorduk diyerek Gazetecilere kim sızdırdı diyerek kendini savunurken, sonradan Gökçek Yönetiminden iki kişinin daha yanlarında çıkması şaşkınlık yarattı. Yiğiner, yanında oturan ve istifa etmek isteyen İstifa etmek isteyen arkadaşlarına seslenerek''Adam gibi İstifa etsinler''söylemi ise camianın tepkisine neden oldu.

Adının açıklanmasını istemeyen bir bir yönetim kurulu üyesi ise, Biz Ankaragücü kulübü'nde görev yaptığımız sürede hiçbir kaosun içersinde yer almadık. Herkes gibi bende transfer yasağını sayın Yiğiner'in kaldıracağına inanıyordum. Toplanan para 2 Milyonun üzerinde ve bu parada kendisinin henüz hiçbir katkısı yok. Ama! yinede hiçbirşey yapılmadı ve yapılan işlerde bizlerden gizlendi. Bazı arkadaşlarımızın etik olmayan davranışlarını gördükçe şaşırıyorum. İnsanda bir duruş olmalı. Kendi iradesi ile hareket edemeyen arkadaşlarımıza üzülüyorum" diye konuştu.