AntalyaSpor Antalya'da müthiş şölen

Antalya'da müthiş şölen

16.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Afrikalı çocuklar yararına düzenlenecek futbol karşılaşması, Antalya Arena’da saat 20.45’te başlayacak. Lionel Messi, Neymar, Suarez gibi yıldızların yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da karşılaşmada boy gösterecek.

Antalyada müthiş şölen

Antalyaspor’un yıldız futbolcusu Samuel Eto’o’nun düzenlediği yardım maçı, dünyanın gözünü Türkiye’ye çevirecek. Futbolcunun kendi adını taşıyan vakfın, Afrikalı çocuklar yararına gerçekleştirdiği futbol karşılaşmasında, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Iniesta, Puyol, Deco ve Arda Turan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcu forma giyecek. Antalya Arena’da saat 20.45’te başlayacak maç, 15’ten fazla ülkede naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Eto’o, Barcelonalı yıldızların yanı sıra Diego Armando Maradona, Eden Hazard, Francesco Totti, Michael Essien, Xavi, Jay Jay Okocha, Pierre-Emerick Aubameyang’ın da da bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcuyu Türkiye’ye getirecek. Dünyaca ünlü futbolcular, Türk karması ile özel bir maç yapacak. Dünya Karması ile Türk karması arasındaki karşılaşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de forma giyip, ünlü yıldızlarla bir süre futbol oynaması bekleniyor.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yıldız isimlerle bir araya gelip yakından ilgilendi.

Antalyada müthiş şölen