AntalyaSpor Antalyaspor 2 futbolcuyla ön sözleşme imzaladı

Antalyaspor 2 futbolcuyla ön sözleşme imzaladı

16.11.2015 - 16:44 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in güçlü takımlarından Antalyaspor, Altınordu’dan Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz ile ön sözleşme imzaladı.

Antalyaspor 2 futbolcuyla ön sözleşme imzaladı

Antalyaspor, Altınordu’nun 2 genç yeteneği Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz ile ön sözleşme imzaladı. Antalyaspor'da dünya yıldızı Samuel Eto'o ile takım arkadaşı olma şansını yakalayan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim ve 24 yaşındaki sol bek Gökhan, devre arasında resmi sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

Süper Lig takımlarından Antalyaspor'la anlaşan Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz, Altınordu formasıyla vitrine çıktı. 2012-13 sezonunda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bozdoğan Belediyespor'dan transfer edilen Halil İbrahim, kırmızı-lacivertlilerde 3. Lig ve 2. Lig'de üst üste 2 şampiyonluk yaşadıktan sonra 2 sezondur PTT 1. Lig kadrosunda yer alıyor. Kemerspor altyapısından yetiştikten sonra Kepez Belediyespor'da profesyonellikle tanışan, 2011-12 sezonunda transfer olduğu Antalyaspor'da forma şansı bulamayınca 2012-13 sezonunda Altınordu'ya gelen Gökhan ise tekrar Antalyaspor'a dönecek.

Yazarlar