AntalyaSpor Antalyaspor için 5 kritik hafta

Antalyaspor için 5 kritik hafta

14.04.2014 - 12:31 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor, son 5 maçın plan ve programına kilitlendi.

Antalyaspor için 5 kritik hafta

Fenerbahçe yenilgisiyle kümede kalma potasında en zayıf halka durumuna düşen Medical Park Antalyaspor, son 5 maçın plan ve programına kilitlendi.

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta sonu Sivasspor'u konak edecek kırmızı-beyazlılar, 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 4 Mayıs Pazar günü Akdeniz Üniversitesi'nde Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Antalyaspor, 11 Mayıs Cuma akşamı Ankara'da Gençlerbirliği ile oynayacak. Antalyaspor, kümede kalma mücadelesini 18 Mayıs Pazar günü Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçıyla noktalayacak.

ÇAPA'NIN SKOR VE OYUN GÖRÜŞÜ
Fenerbahçe maçı sonrası 90 dakikayı değerlendiren teknik direktör Fuat Çapa, Antalyaspor'u skor ve oyun olarak iki yönden yorumladı. Çapa, "Skor olarak olumsuz şeyler söyleyebiliriz. Ancak oyun olarak bizim adımıza iyi şeyler olduğu görülüyor. 5 golün 5'ini de duran toplardan yedik. Maçtan önce arkadaşlarımı bu yönde uyarmıştım" dedi.

Haberin Devamı

KALAN 5 MAÇI KAZANACAĞIZ
Teknik direktör Çapa, bir başka soru üzerine "Bu takım mücadele etmeye devam ediyor. Pes etmiyor. Bunu çok iyi gösterdi. Kalan 5 maçı kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacak ve Antalyaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Eksik oyuncularımızın da katılmasıyla bu düşüncelerimiz gerçeğe dönüşecektir" dedi.

SİVAS MESAİSİ
Medical Park Antalyaspor, 21 Nisan Pazartesi akşamı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Kırmızı beyazlı takımda cezalı duruma düşen Serkan Balcı ve Musa Nizam, Sivasspor maçında görev alamayacak. Enoh, Insa ve Semih Şentürk'ün tedavileri ise sürüyor.