AntalyaSpor Antalyaspor mucize yolculuğunda!

Antalyaspor mucize yolculuğunda!

26.04.2014 - 13:43 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor, 4 maçlık mucize yolculuğun ilk durağında yarın Kasımpaşa ile İstanbul'da karşı karşıya geliyor.

Antalyaspor mucize yolculuğunda

Süper Lig'de kümede kalma mücadele veren Medical Park Antalyaspor, 4 maçlık mucize yolculuğun ilk durağında yarın (pazar) Kasımpaşa ile İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa karşılaşması öncesinde son taktik idmanını bu sabah yapan kırmızı beyazlı takımda sakatlığı devam eden Giray, Hakan, Enoh ve Insa gibi önemli oyuncular yarın forma giyemeyecek.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Kasımpaşa'yı Türkiye'nin en iyi top oynayan, güçlü kadroya sahip takımları arasında gösteren Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, karşılaşmanın final niteliği taşıdığını belirtti. Çapa, şöyle dedi: "Yapacağımız tek şey, 90 dakika boyunca mücadele etmek, tüm gücümüzü ortaya koyarak kazanmayı daha çok istemek olacak. Oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar da arkalarında olduğumu bir kez daha vurguluyorum."

İDEAL KADRO: Saso Fornezzi-Koray, Emre Güngör, Joseph Boum, Musa Nizam, Gökçek Vederson, Serkan Balcı, Murat Duruer, Uğur İnceman, Tita, Lamine Diarra.