AntalyaSpor Antalyaspor sağlık kontrolünden geçmeye başladı

Antalyaspor sağlık kontrolünden geçmeye başladı

11.07.2016 - 12:40 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'da yeni sezon öncesi futbolcu ve teknik kadro sağlık kontrolünden geçmeye başladı.

Antalyaspor sağlık kontrolünden geçmeye başladı

Süper Toto Süper Lig’in kırmızı-beyazlı takımı Antalyaspor'da bazı oyuncular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçti. Memorial Antalya Hastanesi’ne sabah saatlerinde gelen futbolcular ve teknik ekip tek tek eko, ekg, iç hastalıkları, idrar, ultrason akciğer taraması, ortopedi ve efor testinden geçirildi. İki gün sürecek sağlık kontrollerinin ilk gününde futbolculardan Celustka, Chico, Makoun, Rıdvan Şimşek, Zeki Yıldırım, Ferhat Kaplan, Inkoom ve Danilo ile teknik ekipten bazı isimler katılarak kontrolden geçti.

Haberin Devamı

Futbolcuların yeni sezona oldukça enerjik başladıkları görülürken kırmızı-beyazlılar uzun bir aradan sonra bir araya gelince sık sık birbirlerine esprilerle takıldı. Sağlık kontrolleri esnasında bir ara Celustka gazetecilerden birinin kamerasını alarak efor testinden geçen Makoun’u çekmeye başladı. İki arasında kısa süreli esprili ve neşeli anlar yaşandı.

Kontrollerin ardından açıklama yapan Memorial Sağlık Grubu Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, Antalyaspor’a sağlık alanında hizmet etmekten dolayı mutlu olacaklarını belirtti. Kırmızı-beyazlı ekibin sağlık kontrollerinin ardından sezon boyunca sürekli yanlarında olacaklarını da belirten Özdoğan, “Antalyasporumuzun başarılarına başarı eklemesi için bizde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan takımın diğer kadrolarının ise yarın sabah saatlerinde kontrolden geçmesi bekleniyor.