AntalyaSpor Antalyaspor yoğun bakımda

Antalyaspor yoğun bakımda

28.04.2014 - 12:49 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor, Kasımpaşa yenilgisiyle kümede kalma umudunu mucizelere bıraktı.

Antalyaspor yoğun bakımda

Küme düşme potasında bulunan Kayseri Erciyesspor'un Eskişehirspor'u deplasmanda yenerek puanını 33'e çıkarması, üzüntüyü ikiye katladı. Teknik direktör Fuat Çapa, "Kalan 3 maçı kazansak bile Kayseri Erciyes'in alacağı sonuçlara mahkum olacağız" dedi. Kasımpaşa karşısında hem üretken, hem mücadeleci bir oyun sergilediklerini aktaran Çapa, "Ne var ki maçın inisiyatifi Kasımpaşa'nın elindeydi. Buna rağmen 5 gol pozisyonu bulduk, bunlardan hiçbirini gole çeviremedik. Rakip 3 net pozisyon buldu ve ikisini gol yaptı. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama atamadığın zaman kaybetmeye mahkum oluyorsun" diye konuştu.

FUTBOLCULAR ÜZGÜN
Medical Park Antalyaspor'da orta alanda mücadele eden kaptan Uğur İnceman ile Zeki Yıldırım, Kasımpaşa karşısında alınan yenilgiyle büyük üzüntü yaşadıkları vurgularken, 90 dakika verdikleri mücadelenin ve ürettikleri gol pozisyonlarının karşılığını alamadıklarından yakındı.
Kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını, yakaladıkları net gol pozisyonlarını kullanamadıklarını belirten İnceman ve Yıldırım, bunun sonucunda da kaybettiklerini söyledi. Kaptan Uğur, "Karşı karşıya kaldığımız pozisyonları gol yapamadık. Son düdük çalıncaya kadar pes etmeyeceğiz" dedi. Zeki Yıldırım ise "Büyük üzüntü yaşıyoruz" demekle yetindi.