AntalyaSpor Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

29.03.2016 - 13:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, hafta sonu kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmana Cezayir Milli Takımı'nda bulunan kaleci Mbolhi ile sakatlığı süren Chico katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Lazarevic'e ise salonda fizyoterapist eşliğinde program uygulandı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas ve şut çalışması yaptı. Defans ve hücum oyuncuları, yarı sahada ayrı çalıştı.

Hücum oyuncularının taktik ağırlıklı idmanında teknik direktör Morais, yapmaları gerekenleri futbolculara ısrarlı şekilde anlattı. Bazen sesini yükselten Morais, sık sık oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

Kırmızı-beyazlı oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. Ömer Şişmanoğlu, attığı goller ve istekli çalışmasıyla dikkati çekti.

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto'o'nun da neşeli olduğu ve arkadaşlarına zaman zaman taktik verdiği görüldü.

Eto'o'nun oğlu antrenman

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun bugünkü antrenmanda özel bir konuğu vardı. Antrenmanı Eto'o'nun oğlu Etienne de izledi.
Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları
İspanya 2. lig ekiplerinden Mallorca'nın altyapısında forma giyen Eto'o'nun oğlu Etienne de Antalyaspor'un bugünkü antrenmanında babasını yalnız bırakmadı. Babasının çalışmalarını yakından takip eden Etienne, cep telefonuyla çalışmaları kaydetti. Eto’o antrenman sonrası Enguene ile penaltı çalışırken, çalışmaları kaydeden Etienne babası Eto’o ile şakalaştı.

Haberin Devamı

Ligin 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Akdeniz ekibi, 26 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik sonucunda topladığı 31 puanla 13. sırada yer alıyor.

Yazarlar