AntalyaSpor Antalyaspor'da eksik idman

Antalyaspor'da eksik idman

31.05.2017 - 14:56 | Son Güncellenme:

Antalyaspor, 34. ve son haftada 2 Haziran Cuma günü Gaziantepspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antalyasporda eksik idman

Spor Toto Süper Lig'i beşinci sırada tamamlamayı garantileyen Antalyaspor, 34. ve son haftada 2 Haziran Cuma günü Gaziantepspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma çalışmasından sonra dar alanda maçla tamamlandı.

Antrenmana, tendon yırtığı nedeniyle ameliyat edilen ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen Chico ile sakatlığı bulunan Mustafa El Kabir ve izinli olan Ramon Motta katılmadı. Sakatlığı süren Deniz Kadah ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

- Antrenmanın konukları

Haberin Devamı

Bileğinde oluşan kırık nedeniyle sol kolu alçıya alınmasına rağmen babası Emin Karakaş'la Kasımpaşa deplasmanına giderek dikkatleri üzerine çeken 10 yaşındaki Antalyaspor taraftarı Gülsu Dürdane Karakaş da antrenmanı izledi.

Bu arada, Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün "Benim de bir hayalim var polis amca" projesine katılan Faruk Tugayoğlu İlkokulu ile Antalyaspor Afyon Futbol Akademisinden bir grup öğrenci de kırmızı-beyazlıların idmanını takip etti.

Öğrenciler ile onlara eşlik eden polisler, antrenman sonunda futbolcular ve teknik direktör Çalımbay'la fotoğraf çektirdi.

Bu sırada bir çocuk, Antalyaspor'un takım kaptanı Samuel Eto'o'ya çerçevelenmiş bir fotoğrafını hediye etti