Trabzonspor Aradaki fark sadece 50 bin Euro!

Aradaki fark sadece 50 bin Euro!

14.01.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un, Hakan Arıkan'ı kiralamak için Kayserispor'a 550 bin euro ödemesi kamuoyunda tartışma yarattı. Bu bedel, Podolski'yi kadrosuna katan Inter'in, Alman yıldızın geçici transferi için Arsenal'e verdiği 600 bin Euro'yu hatırlattı.

Aradaki fark sadece 50 bin Euro

Kaleci krizini Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı kiralayarak çözen Spor Toto Süper Lig'in güçlü takımı Trabzonspor'da deneyimli file bekçisine verilen ücret tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Bordo-Mavili kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, yarım sezon için 1.4 milyon TL garanti maaş elde edecek 32 yaşındaki eldiven için Sarı-Kırmızılı PTT 1. Lig ekibine kiralama bedeli olarak 550 bin Euro ödeyeceğini duyurmuştu. Bu meblağ, kamuoyunda yankı uyandırırken, kıyaslamayı da beraberinde getirdi.

Şöyle ki; İngiltere Premier Lig devi Arsenal'in yıldız oyuncusu Lukas Podolski'yi kadrosuna katan İtalya Serie A'nın köklü kulübü Inter, 29 yaşındaki futbolcunun yarım sezonluk kiralama bedeli olarak Londra temsilcisine yalnızca 600 bin euro ödeme yaptı. Galatasaray'ın da uzun süre peşinde koştuğu Alman hücum oyuncusu, İstanbul'a gelmeyi geri çevirmiş, Sarı-Kırmızılılar'ın eski hocası Roberto Mancini'nın çalıştırdığı Çizme ekibine imza atmayı tercih etmişti. Inter, Podolski'nin bonservisini sezon sonunda alma hakkına da sahip.

Haberin Devamı

(Fanatik)