Fenerbahçe Aradığınız Kocaman’a ULAŞILAMIYOR

Aradığınız Kocaman’a ULAŞILAMIYOR

24.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstifa kararından döndüğü iddia edilen Aykut Kocaman’ın telefonları kapatıp Sakarya’ya gitmesi telaş yarattı.Kulüpten de bir açıklama yapılmaması geri adım atmadığı yorumlarına neden oldu

Aradığınız Kocaman’a ULAŞILAMIYOR

F.Bahçe’de Karabük maçı sonrası Aykut Kocaman’ın istifası ile başlayan deprem başkan Aziz Yıldırım ile yapılan zirve sonrasında tatlıya bağlanmıştı. Yıldırım’ın gece yarısı Kocaman’ı ikna ettiği ve “Sezon sonuna kadar takımın başında kalacaksın” dediği genç hoca, dün telefonlarını kapatıp, Sakarya’daki baba ocağına gitti. Ancak görevinde kalıp kalmayacağı dün itibariyla kesinlik kazanmayınca kulüpte telaş yaşanmaya başladı.
KOCAMAN’A yakın isimler hocanın istifasında kararlı olduğunu ve başkana net olarak “kalırım” demediğini iddia etti. Bu son durum kafaları iyice karıştırırken kulüpten de bir açıklama gelmeyince ikna sürecinin hâlâ devam ettiği konuşulmaya başlandı.
Karabük maçı öncesinde devre arası kamp programı yapılmıştı. Antalya’da otel bakılıp antrenman programı bile çıkmıştı. Belek’te ocak ayının 2’sinde başlayacak kamp sonrası takım 1461 Trabzon maçı için kamp sonrası direkt Trabzon’a geçecekti. Hocanın kendi ağzından “kalıyorum” dememesi veya kulüpten bu konuda bir açıklamanın gelmemesi de ayrı bir merak konusu oldu.

Yazarlar