Galatasaray Arda, Aslan’a geliyor!

Arda, Aslan’a geliyor!

28.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Arda Turan’lı Atletico Madrid ve Wesley Sneijder’in eski takımı Inter’den hazırlık maçı oynamak için teklif aldı. Sarı-kırmızılı takımın, 21 Temmuz’da İzmir Atatürk Stadı’nda İspanyol ekibiyle karşılaşacağı öğrenildi

Arda, Aslan’a geliyor

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan, Drogba ve Sneijder transferleriyle bütün dünyanın dikkatini çeken Galatasaray, hazırlık döneminin gözde takımı haline geldi.
3-4 Ağustos’ta Londra’da düzenlenecek olan Arsenal-Porto-Napoli gibi devlerin katılacağı Emirates Cup’ta sahne alacak Cim-Bom’un, 21 Temmuz’da İzmir’de yapacağı özel maçın hangi takımla olacağı da büyük oranda belli oldu. Atatürk Stadı’ndaki müsabaka için Atletico Madrid ve Inter’in Galatasaray’ın kapısını çaldığı, sarı-kırmızılıların bu 2 ekipten birisiyle karşılaşacağı belirtildi.
Ancak iki maç da Galatasaray için farklı anlamlar taşıyacak. Çünkü Cim-Bom, Atletico Madrid’e Arda Turan’ı vermiş, Inter’den ise Wesley Sneijder’i kadrosuna katmıştı. Yapılan protokollerde iki takım arasında bir maç yapılması da benimsenmişti.
Özellikle Arda Turan’ın yeniden transferinin gündeme geldiği bir süreçte bu karşılaşma daha da ilgi uyandıracak. Ayrıca Arda, Atletico Madrid formasıyla ilk kez Galatasaray’a rakip olacak. Galatasaray aynı zamanda Emirates Cup öncesi bir anlamda gücünü de test etmiş olacak.
Yeni sezon hazırlıklarına 8 Temmuz’da İngiltere’de başlayacak olan sarı-kırmızılılar daha sonra İstanbul’a dönecek ve İzmir’e geçip bu özel maçı oynayacak. Cim-Bom daha sonra ise 6 günlük Slovenya kampına girecek.