Basaksehir Arda Turan resmen Başakşehir'de!

Arda Turan resmen Başakşehir'de!

13.01.2018 - 13:50 | Son Güncellenme:

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan transferinin bittiği resmen açıkladı. Ayrıca Barcelona da transferi duyururken Arda'nın satın alma opsiyonuyla 2,5 yıllığına kiralandığını duyurdu. Arda Turan turuncu formayı da üzerine geçirdi. Başakşehir ayrıca, Arda Turan için de özel bir video yayınladı.

Arda Turan resmen Başakşehirde

Medipol Başakşehir ve Barcelona, Arda Turan transferini resmen açıkladı. Katalan ekibinin yaptığı açıklamada Arda'nın 2,5 yıllığına Başakşehir'e kiralandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Resmi açıklamayı ilk olarak Başkan Göksel Gümüşdağ yaparken, Başakşehir de resmi Twitter hesabından Arda'ya özel bir video yayınladı.

İşte Gümüşdağ'ın yaptığı açıklama;

Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir’in değil Türkiye’nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun.” Göksel Gümüşdağ...

Arda Turan resmen Başakşehirde

Arda Turan resmen Başakşehirde
BARÇA DA AÇIKLADI! 2,5 YIL KİRALIK + SATIN ALMA OPSİYONU...

Barcelona da transferi duyururken anlaşmanın detaylarını açıkladı. Katalan ekibi yaptığı açıklamada;

'FC Barcelona ve İstanbul Medipol Başakşehir kulüpleri Arda Turan'ın iki buçuk sezon kiralık olarak transferi konusunda anlaşmaya vardı. Bu süreçte FC Barcelona oyuncunun UEFA transfer dönemleri içerisinde başka bir takıma transferi hakkını saklı tutmakla birlikte performansa göre bonuslar alacak. İstanbul Medipol Başakşehir'in satın alma opsiyonu bulunuyor.' denildi.

Haberin Devamı

Barcelona'da 55 maçta 15 gol

Arda Turan, iki buçuk sezon boyunca formasını giydiği Barcelona ile 55 maçta 15 gole imza atmıştı. Milli oyuncu, bu süreçte bir lig, iki İspanya Kral Kupası, bir İspanya Süper Kupası, bir Dünya Kulüpler Kupası ve bir UEFA Süper Kupa kazandı.

Yazarlar