İspanya La Liga Arda Turan'dan F.Bahçe açıklaması!

Arda Turan'dan F.Bahçe açıklaması!

03.12.2012 - 09:18 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Arda Turan, Fenerbahçe Ülker’in kampını ziyaret etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Arda, “Ben orada Türk Milli Takımı’nın kaptanı olarak bulunuyorum. Hangi takım gelirse onun kampına giderim” diye konuştu.

Arda Turandan F.Bahçe açıklaması

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programından Ertem Şener’e konuşan Atletico Madrid’in başarılı futbolcusu Arda Turan, Fenerbahçe Ülker basketbol takımını kampını ziyaret etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker'in kampını ziyaret etmesini yanlış bir şekilde yorumlayanların 'cahil' olduğunu dile getiren Arda, "Oğuz Savaş benim sınıf arkadaşım, Ömer Onan’la beraber tatil yaptık yıllarca. Hiçbir şey olmasa da ben Madrid’de Türk Milli Takımı’nın kaptanı olarak bulunuyorum. Ülkemizin hangi takımı gelirse onun kampına giderim. Ben buraya gelen öğrencilere bile yardımcı oluyorum. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlara bir hoş geldiniz demekte bir şey yok. Herkes söyler Metin Oktay jübilesinde Fenerbahçe forması giydi diye." dedi.

Fenerbahçe Ülker'de herkesin kendisinin ne kadar Galatasaraylı olduğunu bildiğini belirten Arda, "Kampa yanına gittiğim insanlar benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu biliyorlar. Bunda bir şey yok. Ben zaten Galatasaraylının göstermesi gereken örnek davranışı gösteriyorum. Tamam, ülkemizde yine yapalım, yine tartışalım, yine olsun ama yurt dışına çıktığımızda artık bu işleri bırakmamız lazım. Bizim böyle destek vermemiz lazım ki, ülke daha ileriye gitsin. Bunun üzerinde konuşulacak bir şey yok. Bunu söyleyen insanlar cahildir. Bunlara cevap vermeye bile gerek yok." ifadelerini kullandı.