Fenerbahçe Arda'dan Fenerbahçe esprisi!

Arda'dan Fenerbahçe esprisi!

24.12.2013 - 10:09 | Son Güncellenme:

Sermiyan Midyat, Arda ile yaşadığı komik olayları anlattı.

Ardadan Fenerbahçe esprisi

“Hükümet Kadın-2” filminin yönetmeni Sermiyan Midyat, haziranda çekimlere gelip küçük bir rol alan Arda Turan’ın çok karakterli ve esprili bir kişilik olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

TV8’de Dilara Endican’ın sunduğu Muhabbet Olsun programına katılan Midyat, Arda ile yaşadığı komik olayları anlattı... Film bittikten sonra Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika ile birlikte milli yıldızla bir araya geldiklerini söyleyen Midyat, gülümseyerek “Arda, çok neşeli, esprili biri. Şimdi söyleyeceklerim senin (G.Saraylı Endican’a takılıyor) hoşuna gitmeyebilir. Arda, ‘A.Madrid yıllardır Real’i yenemiyordu. Ben gittikten sonra kazandık. Ama G.Saray’la bir Fener’i yenemedik’ dedi” ifadelerini kullandı.

KADIKÖY’DE 14 YILLIK HÜZÜN
Madrid derbilerinden sürekli boynu bükük ayrılan Atletico, 29 Eylül’de Bernabeu’da Diego Costa’nın tek golüyle 14 yıllık özleme son vermişti. G.Saray da 14 yıldır Kadıköy’de galibiyet göremiyor. 10 Kasım’daki son karşılaşmada F.Bahçe sahadan 2-0 galip ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan programa telefonla bağlanan Arda Turan, filmi İspanyolca’ya çevirtip takım arkadaşlarına izleteceğini söyledi.