Galatasaray Arena'da davet tartışması!

Arena'da davet tartışması!

06.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki husumet bir türlü bitmiyor. Bunun son örneği ise önceki gün Ülker Sports Arena'da yaşandı.

Arenada davet tartışması

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi ikinci maçında sarı-kırmızılı idareci Necati Demirkol ile Fenerbahçe eski idarecisi Ali Koç arasında sert bir diyalog yaşanırken, tansiyonun bir hayli yükseldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Diğer yöneticilerin önceden locadan ayrıldığı buna karşın basketbol şube sorumlusu Murat Özyer ile yönetici Necati Demirkol'un kaldığı, Koç'un da bu sırada Ülker'in locasına girerek "Bakın işte sizi nasıl ağırlıyoruz? VIP hizmet aldınız. Misafirperverlik nasıl olurmuş görün! Sizin salonunuzda üç kere kupa kaldırdım. Hepsinde de küfürler ve tükürükler içindeydik. Son kadınları finalinde bize saldırı oldu. Biz ise herşeye rağmen sizi ağırlıyoruz" dediği ifade edildi.

Koç'un bu beklenmedik sözleri karşısında Demirkol'un kendisini tutamayarak üzerine yürüdüğü ve ağır hareketlerde bulunduğu belirlendi. Demirkol'un, "Bizi siz değil Ülker ağırladı. Bu daveti üzerinize niye alıyorsunuz ki? Salonlarımızın şartları bir değil. Sizi güvenliğin en üst seviyede olduğu yere oturttuk. Siz seyretmeye değil tahrik etmeye geldiniz" dediği öğrenildi.

Yazarlar