Beşiktaş Arena'da Sirtaki!

Arena'da Sirtaki!

08.08.2016 - 03:26 | Son Güncellenme:

Süper Kupa öncesinde, Yunan rakibi karşısında kendini sınayan Kartal’da Ömer Şişmanoğlu, Tolgay’ın “Al da at” dercesine verdiği ikramı boş geçmedi. Futbol olarak da başarılı görünen siyah-beyazlılar, eksiklerine rağmen iyi bir sınav verdi

Arenada Sirtaki

Açılış maçları, sezon öncesinin en ciddi sınavlarıdır. Eskiden, İnönü Stadı varken, bu tür maçlar için kapıda inanılmaz kalabalıklar olurdu. Ama dün, Yenikapı’da, uzun zamandır görmek istediğimiz bir birlik, kardeşlik, tek yürek olma mitingi nedeniyle Vodafone Arena tribünleri tamamen dolmamıştı. Varsın dolmasın!

Haberin Devamı

Karşılaşma, stat hoparlörleri ile birlikte düet yapan tribünlerin birlikte söylediği “Memleketim” şarkısıyla başladı. Şenol Güneş ilk yarıda yeni transferleri oynatmayarak, 101. yılın ilk maçında 100. Yıl kadrosunu bozmayan Lucescu’yu hatırlattı. 16. dakikada ceza sahasına giren Kerim’in şutunu Leali kurtardı. Doğru Beşiktaş orta sahada çok üretkendi ama rakip ceza sahasının içerisinde o görünmez duvarı geçemiyorlardı. 43’te, Pardo uzaktan şut çekti ama Ukraynalı kaleci yaptığı kurtarışla, Pardo’ya “Pardon” dedirtti.

Aras tribünleri mest etti

İkinci yarıda ise yeni transferler sahadaydı. 57’de, maçın adamı olan Tolgay, yaptığı asistle Ömer’e “Al da at” dedi. İkinci yarıya golle başlayan Beşiktaş, bir dakika sonra neredeyse kalesinde gol görüyordu. 58’de yine sahneye çıkan Pardo, Fabricio ile karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

Kalan dakikalarda Quaresma ve Aras oynadıkları futbolla tribünleri ayağa kaldırırken, Beşiktaş en ciddi hazırlık maçından ise 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Beşiktaş’ın karşılaşma sonrasında sirtaki müziği çalması da zarif bir düşünceydi.