Galatasaray Arıboğan'dan Balotelli için ilk temas...

Arıboğan'dan Balotelli için ilk temas...

21.05.2014 - 08:48 | Son Güncellenme:

Basketbol takımı için İtalya'da bulunan Lutfi Arıboğan, Milan'ın CEO'su Adriano Galliani ile bir araya gelerek oyuncunun, durumuyla ilgili bilgi alacak

Arıboğandan Balotelli için ilk temas...

Didier Drogba'nın ayrılmasının ardından golcü arayışlarına başlayan ve listesinde birçok isim bulunan Galatasaray ilk somut adımı atmaya hazırlanıyor. İtalya'da Galatasaray'ın Euroleague'e direkt katılması için kulis yapan Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan'ın Milan'ın CEO'su Adriano Galliani ile bir araya gelerek Mario Balotelli'nin durumunu soracağı öğrenildi. Daha önce Bülent Tulun'un defalarca bir araya geldiği Balotelli'nin menajeri Mino Raiola ile de bir araya gelmeyi planlayan Lutfi Arıboğan'ınTürkiye'ye dönüşte ise aldığı bilgileri kulübün finans departmanı ile paylaşacağı belirtildi.

BAŞKAN ÜNAL AYSAL, BERLUSCONi'DEN İSTEYECEK
Arıboğan'ın aldığı bilgiler ve finans departmanının hazırlayacağı bilgiler ise gelecek hafta Balotelli'nin işini bitirmek için Milano'ya giderek Milan'ın onursal başkanı Silvio Berlusconi ile görüşecek olan Ünal Aysal'a aktarılacak. Ancak Balotelli seyahati öncesinde finans departmanının hazırlayacağı rapor, gelecek salı günü yapılacak olan Galatasaray Yönetim Kurulu'nda tartışmaya açılacak. Yöneticilerin 23 yaşındaki oyuncuya ödenecek olan bonservis ve yıllık ücreti onaylaması için oylama yapılacak. Buna göre de bir yol haritası çizilecek. Bu arada Mancini de Manchester City'den öğrencisi Mario Balotelli'ye sıcak bakıyor. Deneyimli hoca, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında, Balotelli ve Tevez'in sorulması üzerine, "İkisi de çok yetenekli oyuncular. Ben böyle adamlarla çalışmayı çok severim çünkü onların karakterleri her zaman kazanmayı ister" demişti.

Haberin Devamı

(Fotomaç)