Skorer ARİF 'Hiçbir yere kaçmadım'

ARİF 'Hiçbir yere kaçmadım'

20.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

HALİL ÖZER - MEHMET ÇİFTÇİ

ARİF Hiçbir yere kaçmadım



İstanbul'da bulunan Real Sociedadlı Arif, Milliyet'e yaptığı açıklamada, Türkiye'ye kaçtığını iddia eden İspanya medyasına sert yanıtlar verdi.
İspanyol gazetelerinin yalan yazdığını belirten Arif, Teknik Direktör Clemente'den izin aldığını söyledi ve devam etti:
"İsteyen gitsin, takımın hocası ile görüşsün ve O'na Arif'in izinli mi, izinsiz mi olduğunu sorsun. Her gelişmeden hocanın haberi var. Barcelona maçının ilk yarısında sakatlığım nüksetti. Yan bağlarımda esneme var. On gün futbol oynamam yasak. Clemente ile görüştüm ve cumartesiye kadar izin aldım. Hafta sonu döneceğim. O zaman bakalım, ne diyecekler ? Ben hiçbir yere kaçmadım. Böyle bir şey yapacak kadar da amatör birisi değilim."

"Haber alamadık"

Bu arada Real Sociedad'ın dün düzenlediği basın toplantısında, Arif'in sağlık nedeniyle Türkiye'ye izinli gittiği, ancak dört gün geçmesine rağmen her hangi bir haber alınamadığı bildirildi. Yöneticiler, ayrıca Galatasaray'ın Arif'le ilgilendiğini, fiyat istediğini, ancak satmayı düşünmediklerini açıkladılar.
Öte yandan Marca gazetesi, İspanyol Ligi başlayalı beş hafta olmasına rağmen toplam 90 dakika oynamayan Arif'in, kulübün en pahalı transferi olduğuna dikkat çekti.
AS ise Arif'in dört gündür antrenmanlara katılmamasına ve kulübüne haber vermemesine eleştiri getirdi. Bask bölgesinde yayınlanan Diario gazetesi de, yıldız futbolcunun sağlık problemlerini göstererek devamlı idmanlardan kaçtığını belirtti.