1.Lig Arın: Akgül istifamı kabul etmedi

Arın: Akgül istifamı kabul etmedi

03.11.2015 - 13:05 | Son Güncellenme:

Adanaspor Teknik Direktörü Arın'dan itiraf geldi...

Arın: Akgül istifamı kabul etmedi

PTT 1'inci Lig'de sahasında kazandığı Karşıyaka maçı ile moral bulan Adanaspor'da Teknik Direktör Eyüp Arın, "Futbolda gol yemediğin sürece, gol atıp kazanma şansın çoktur" dedi.

Haberin Devamı

Karşıyaka takımının bütçe olarak ligin en iyilerinden birisi olduğunu belirten Eyüp Arın, "Bu sezon lig çok renkli. En alttaki takım ile en üstteki takım arasında 10-11 sayı fark var. Böyle olunca 3 haftada alınacak iyi neticeler takımı bir anda yukarıya taşıyor. Fakat bu üç haftada alınacak kötü sonuçlar ise takımların lige bakış açısını değiştirebiliyor. Genç ve iyi bir ekibimiz var. Karşıyaka maçının ilk devresinde bir bizim, bir de rakibin pozisyonu var gibi görünüyordu. Ama bizim kenarlara getirip, kenarlardaki pas orta şeklini ayarlayamadığımız bir sürü pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda da oyun şeklimizden taviz vermeden oynamaya devam ettik. Rakibimizin duran toplardan etkili silahları vardı. Bunlardan iki tane tehlikeli pozisyon ürettiler. Bir tane Gökhan'ın becerisi ile buluştuğu bir pozisyon vardı. O gün kalecimizin ve oyuncularımızın olağanüstü iyi oynamadı. Son noktalardaki beceriksizliğimiz belki de daha önce atacağımız golün son dakikalara taşınmasına sebep oldu. Ama futbolda gol yemediğin sürece, gol atıp kazanma şansın çoktur. Bizde bunu iyi başardık. Son dakikalarda attığımız golle de maçı kazanıp 3 puanla sahadan ayrılmasını bildik. Sporcularımızın yanı sıra taraftarımız da olağanüstüydü. Onların mutluluğu için çaba sarf ediyoruz. Onların bu mutluluğuna o gün gösterdiğimiz galibiyet reaksiyonuyla cevap verebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Haberin Devamı

''AKGÜL İSTİFAMI KABUL ETMEDİ''

Geçtiğimiz günlerde aldığı, Adanaspor'dan ayrılma kararının kendisi için çok zor olduğunu, bu istifasını ise kulüp başkanı Bayram Akgül'ün kabul etmediğini ifade eden Arın, "Duygularıma hakim olamayıp, Adanaspor'dan ayrılma kararımın bu kadar zor olacağını, gözyaşlarımı tutamayacağımı hiç tahmin etmemiştim. Benim için Adanaspor çok farklı. İstifa kararımdan sonra bir sürü olumlu tepkiler aldım. Bırakmamam için çok destek aldım. Ama en büyük destek kulüp başkanımız Bayram Akgül'den geldi. Ona danışmadan aldığım bir karardı. Başkanımızda 'Sen benim abimsin' dedi. Patronun bir elemanına abim demesi, onun kişiliğini yansıtıyordur. Başkanımız gerçekten benim için özel bir insandır. Başkanım bana ısrarla 'İstifanı kabul etmeyeceğim, seninle devam edeceğim. Sen istediğin kadar istifa et, ben kabul etmiyorum. Takımın başında devam ediyorsun' dedi. Herkese tüm camiaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

SAMSUNSPOR MAÇININ HAZIRLIĞI ÇATALAN'DA

Turuncu beyazlı takım cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı. Turuncu beyazlı takım, Osman Yereşen Tesisleri'nde çim sahanın bakıma alınması nedeniyle 45 gün Çatalan Tesisleri'nde çalışacak.

Teknik direktör Eyüp Arın koordinesinde haftanın ilk antrenmanını yapan Adanaspor da Karşıyaka galibiyetinin moralinin yaşandığı gözlenirken, turuncu beyazlı takım Samsun deplasmanı için cuma günü kentten ayrılacak.

Adanaspor da kart cezalıları Renan ve Emre ile sakatlığı devam eden Yiğitcan Samsunspor maçı kadrosunda yer almayacak. Ahmet Dereli ise babasının rahatsızlığı nedeniyle takımda olmayacak.

Yazarlar