Basketbol Arjantin - İspanya final maçı saat kaçta hangi kanalda?

Arjantin - İspanya final maçı saat kaçta hangi kanalda?

15.09.2019 - 12:33 | Son Güncellenme:

Arjantin - İspanya final maçı için nefesler tutuldu. 2019 FIBA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile İspanya, tarihlerinin ikinci şampiyonluğunu kazanmak için mücadele edecek. Peki, Arjantin - İspanya final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Arjantin - İspanya final maçı saat kaçta hangi kanalda

Basketbolda, 2019 FIBA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile İspanya karşı karşıya gelecek. C Grubu'ndan 3'te 3 yaparak lider çıkan İspanya, ikinci turda İtalya ve Sırbistan'ı yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Polonya'yı 90-78 mağlup ederek son 4 takım arasına kalan İspanya, yarı finalde de Avustralya'yı iki uzatma sonunda 95-88'lik skorla geçti ve tarihinde ikinci kez adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

ARJANTİN İSPANYA FİNAL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çin'in başkenti Pekin'de TSİ 15.00'te başlayacak final mücadelesinde Arjantin ve İspanya, tarihlerinin ikinci şampiyonluğunu elde etmeyi hedefliyor.

Arjantin ile İspanya arasındaki Basketbol Dünya Kupası Final maçı NTV kanalında canlı yayınlanacak.

Japonya'da 2006 yılında ilk kez final oynayan ve dünya şampiyonluğuna ulaşan İspanya, 13 yıl sonra tekrar finale yükselme başarısı gösterdi.

1950 yılında düzenlenen ilk turnuvada ABD'yi yenerek şampiyonluğa uzanan Arjantin, 2002 yılında oynadığı finalde ise Yugoslavya'ya mağlup olmuş ve gümüş madalyada kalmıştı.

Türkiye, olimpiyat elemelerine katılacak

Organizasyonda E Grubu'nda yer alan A Milli Basketbol Takımı, 3 maçta 1 galibiyet elde etmiş ve ikinci tura çıkamamıştı.

Haberin Devamı

Klasman maçlarının ilkinde Karadağ'ı 79-74 yenen, ikincisinde Yeni Zelanda'ya 102-101 mağlup olan milliler, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın elemelerine katılma hakkı kazanmıştı.

 

Yazarlar