İngiltere Premier Lig Arsenal Diego Costa'nın peşinde!

Arsenal Diego Costa'nın peşinde!

18.12.2013 - 10:53 | Son Güncellenme:

Atletico Madrid'in La Liga'da zirveye oynamasında büyük payı olan Diego Costa'nın peşinde Arsenal var.

Arsenal Diego Costanın peşinde

Ara transfer dönemi yakkaşırken Arsenal de hareketlenmeye başladı. Atletico Madrid'in yıldızı için konşulan meblağ oldukça büyük.

Haberin Devamı

Arsenal'in gözlemcileri, Atletico Madrid'in önümüzdeki iki maçını yıldız oyuncu Diego Costa için takip etmeye hazırlanıyor.

Premier Lig lideri Arsenal, hücum bölgesindeki yükü hafifletmek adına hedef olarak Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa'yı seçti.

Arsenal'in gözlemcileri Copa del Rey'deki Sant Andre ve ligdeki Levante maçlarında Wenger'in özel talimatı ile Diego Costa'yı takio edecekler.

38 MİLYON EURO...

Atletico Madrid ile daha önce bir sözleşme imzalayan Diego Costa'nın satın alma opsiyonu ise 38 milyon euro olarak belirlemişti. Bu rakamı uygun bulan Arsenal transfer komitesi ise transfer görüşmeleri kapsamında Atletco Madrid yönetimi ile temasa girmekte gecikmedi.

Yaz aylarında Luis Suarez, Gonzalo Higuain, Stevan Jovetic ve Wayne Rooney gibi isimlerle temas kuran ancak başarısız olan Arsenal, bu kez mutlu sona ulaşmak ve sadece Grioud'un omuzlarında olan hücum yükünü azaltmak istiyor.

Haberin Devamı

Radamel Falcao'dan sonra Atletico Madrid'in gol yükünü çeken Diego Costa, geçtiğimiz haftalarda milli takım tercihini de İspanya'dan yana kullanmıştı.