Skorer ASİSTAN CARVALHAL

ASİSTAN CARVALHAL

29.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi, Tayfur Havutçu’nun takımın başına geçmesi durumunda bile Carlos Carvalhal’dan maksimum düzeyde faydalanacak. Portekizli hoca, antrenör olarak Havutçu’nun yanında yer alacak, gözü, kulağı olacak

ASİSTAN CARVALHAL

Beşiktaş’a ve Türkiye’ye bu sezon gelmesine rağmen, başarılı bir performans ortaya koyan Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun işbaşına geçmesinden sonra da A takımdan kopmayacak.
Şike ve teşvik ile ilgili soruşturmalar başlamadan önce Carvalhal ile görüşerek, bu konuda anlaşma sağlayan Havutçu’nun, kısa süre içerisinde cezaevinden çıkması ve takımın başına geçmesi bekleniyor. Serdal Adalı ve Ahmet Ateş ile birlikte tahliye olması için adeta gün sayan genç çalıştırıcının, cezaevi günleri sonrasında takımın başına geçeceği ifade edildi. Galatasaray ve Fenerbahçe ile berabere kalan, Trabzonspor deplasmanından üç puanla ayrılan Beşiktaş’ın başında Avrupa’da da iyi işlere imza atan Portekizli teknik adamın, Havutçu’nun yardımcısı olarak görevini sürdüreceği ifade edildi. Carvalhal’ın, altyapı ile A takım arasındaki koordinasyonu da yürüteceği vurgulandı.
Bu arada son haftalarda oynanan futbol, başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere bütün yönetimi mest etti. Trabzonspor maçının ardından, “Carlos Carvalhal, Türkiye Ligi’ni çözdü” diye aralarında espriler yapan yöneticilerin, devre arasına kadar bu takımın lider bile olabileceğini iddia ettikleri vurgulandı.

Yazarlar