Diğer "'Aşk' beni çok etkiledi"

"'Aşk' beni çok etkiledi"

27.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünya sıralamasında 11. sırada bulunan Grigor Dimitrov, şu an Elif Şafak'ın kitabını okuduğunu söyledi.

Aşk beni çok etkiledi

ONUR DİNÇER - ÖZEL RÖPORTAJ

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın iki numaralı seribaşı olan Bulgar tenisçi, “Mevlana ve onun çevresinde gelişen olaylar beni etkiledi, üzerimde pozitif bir etki yaptı. Okurken kendimi o zamanki mekanlarda hissediyorum” dedi.

TEB BNP Paribas İstanbul Open’da mücadele edecek Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov, zorlu turnuva ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Dev organizasyon öncesinde Milliyet’e görüşlerini paylaşan Dünya 11 numarası, hedefinin zirve olduğunu belirtti.

Dimitrov, “Favori benim. Bu turnuvayı kazanmak için buradayım. Katıldığım her organizasyonda, o turnuvayı kazanmak için korta çıkarım. İstanbul’da da hedefim şampiyon olmak. Tabii her şey olabilir, her sonuç alınabilir ama ben her maçımı kazanmak için oynayacağım. Eğer her şey planladığım gibi gelişirse, işlerin benim için iyi gideceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye’ye daha önce de bir kaç kez junior turnuvaları için geldiğini ifade eden 23 yaşındaki raket, “İstanbul çok güzel bir şehir. Biraz gezdim. Harika yerler var. Ayrıca tesisler de harika. Burası vatanıma da yakın bir yerde olduğu için kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Elif Şafak’ın “Aşk” isimli kitabını okuduğu ortaya çıkan Dimitrov bu konuda şunları söyledi:

“Bir kısmını okudum ancak henüz sonuna gelemedim. Yavaş okuyan bir insanım. Yoğunluktan vakit buldukça okumaya çalışıyorum. Şu ana kadarki bölümü ise çok ilgi çekici buldum. Mevlana ve onun çevresinde gelişen olaylar beni etkiledi, üzerimde pozitif bir etki yaptı. Okurken kendimi o zamanki mekanlarda hissediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Baby Federer’ eskide kaldı

Federer’den esinlenerek kendisine ‘Baby Federer’ denmesiyle ilgili düşüncelerini de dile getiren Grigor Dimitrov, “Bu adlandırma artık eskide kaldı. Ben artık büyüdüm. Bu turnuvada Federer ile karşılaşmamız halinde çok çekişmeli bir maça sahne olacağını düşünüyorum. Çünkü o da ben de kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Aşk beni çok etkiledi

Yazarlar