Galatasaray Aslan 4 gözle Mancini'yi bekliyor

Aslan 4 gözle Mancini'yi bekliyor

29.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı yetkililer, teknik direktör Roberto Mancini’yle bire bir görüştükten sonra yapılacak transferlere, takımdan ayrılacak oyunculara ve kampın yapılacağı yere karar verecek

Aslan 4 gözle Manciniyi bekliyor

SÜPER Ligi 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi’nde eleme oynamadan direkt gruplara katılma hakkı kazanan G.Saray’da tüm gözler teknik direktör Roberto Mancini’ye çevrildi. Sözleşmesinde mayıs ayı sonunda kendi isteğiyle ayrılabilir maddesi bulunan İtalyan teknik adam şu an tatilde ve haziran ayının başında Türkiye’ye geleceğini sarı-kırmızılı yetkililere iletti. G.Saraylı idareciler de Mancini geldikten sonra onunla bire bir görüşme yaptıktan sonra İtalyan teknik adamın görüşleri doğrultusunda her şeye start verecek.
İLK önce takımdan gidecek oyunculara karar verecek olan Mancini daha sonra transfer edilecek oyuncuların isimlerini yönetim kuruluna iletecek. Yalnız daha önce başkan Ünal Aysal’ın da “Çok kapsamlı bir transfer sezonu geçirmeyeceğiz. Sadece ihtiyaç olan yerlere takviye yapacağız” görüşünün aynısını İtalyan teknik adam da düşünüyor.

AYRICA Mancini’nin Türkiye’ye gelmesinin ardından Aslan’ın kamp yapacağı yer de belli olacak. Şu ana kadar kamp için ağırlık kazanan yer Avusturya. Ancak İtalyan çalıştırıcı, takımı 3 grup halinde çalıştırdığı için, kampın yapılacağı yerde 3 sahanın yan yana olmasını istiyor. Eğer böyle bir yer Avusturya’da bulunamazsa, idareciler başka yerlere de bakmaya başlayacak.
SARI-kırmızılıların Mancini ile görüşeceği son şey de takımın toplanma tarihi. Daha önce 15 Temmuz olarak açıklanan top başının tarihi her an değişebilir. Çünkü 28 Temmuz’da başlayacak olan Ramazan Bayramı’nda sarı-kırmızılılar İstanbul’da olmak istiyor. Bunun için de kamp tarihinin 1 hafta önceye çekilme konusu da İtalyan teknik adamla görüşülecek.

Haberin Devamı

Yalımcan Sapyel - Sampiy10.com