Skorer Aslan gibi savaş

Aslan gibi savaş

16.09.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aslan gibi savaş

Aslan gibi savaş

       Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz, ilk maçını bugün İtalyanlar'ın ünlü ekibi Juventus'a karşı deplasmanda oynayacak. Torino'nun Delle Alpi Stadı'nda 21.30'da başlayacak maçı Alman hakem Markus Berg yönetecek. Sarı - Kırmızılı ekipte, kaburgalarındaki sakatlığı geçmeyen Suat forma giyemeyecek, yerine Ümit oynayacak. Teknik Direktör Fatih Terim forveti Hasan Şaş, B.Hakan ve Hagi ile üçleyecek. B Grubu'ndaki diğe maçta A.Bilbao ile Rosenborg mücadele edecek.

       G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Juventus'a yenilirsek, dünyanın sonu olmaz. Ama yenersek tarihe geçeriz. CNN'de bile ilk haber oluruz" dedi. Terim, "Sistemizden ve felsefemizden vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu
       GALATASARAY, Şampiyonlar Ligi için beklemeye çekilirken, Teknik Direktör Fatih Terim "Juventus'a yenilirsek dünyanın sonu olmaz. Ama yenersek, tarihe geçme fırsatı yakalayacağız. Bu galibiyet CNN'de bile ilk haber olur"ifadesini kullandı.
       Rakiplerinin gücünü hiç bir zaman inkar etmediklerini belirten Terim "Futbolcularımın, Juventus'u gözlerinde büyütmemesi için günlerdir bu maçtan hiç söz etmedik. Yenilirsek telafisi olur. Kazandığımız taktirde ise ülkemize bambaşka mesajlar vermiş olacağız. Realist olacağız. Futbolun gerçeğini oynayacağız. Bu maç için sistemimizden, felsefemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Yine golü ve kazanmayı düşüneceğiz. Rakiplerimizin defans zaafından yararlanmaya çalışacağız. Çünkü aşılmayacak defans yoktur. Bu grupta inanılmaz şekilde iddialıyız. Yenilmekten korkmayan takım istiyorum" diye konuştu. Terim, en büyük hedefinin Avrupa'da final oynamak ve gelecek yıllarda bir Avrupa takımını çalıştırmak olduğunu da açıkladı.




Yazarlar