Galatasaray Aslan yeni kalecisini buldu!

Aslan yeni kalecisini buldu!

25.07.2016 - 21:51 | Son Güncellenme:

Galatasaray Futbol Takımı, yurt dışı kamp çalışmalarının ikinci etabı için bulunduğu Danimarka'da hazırlıklarına başladı.

Aslan yeni kalecisini buldu

Aarhus kentinde dün kampa giren sarı-kırmızılı futbol takımı, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde bugün çift antrenman gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Basına kapalı olan sabah antrenmanında oyuncuların kondisyon ve pas çalışmaları yaptıkları aktarılırken, akşam antrenmanında ise yarın Aarhus takımı ile oynanacak hazırlık müsabakası öncesi taktiksel bölümlere ağırlık verildi.

İstasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlanan idmanda teknik direktör Riekerink, Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Hamit Altıntop, Bruma, Dzemaili, Sneijder, Sinan Gümüş ve Berk İsmail Ünsal'dan oluşan 11'e taktiksel varyasyonlar denetti. Hollandalı teknik adam, daha sonra bazı oyuncu değişiklikleriyle taktik çalışmasına devam etti.

Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında, Cenk Gönen ve Semih Kaya takımdan ayrı koşu yaparken, Serdar Aziz ile Selçuk İnan ise taktik çalışmalar dışında kalıp, pas çalışması bölümlerine dahil oldu. Serdar ve Selçuk, daha sora kondisyoner eşliğinde program dahilinde idmanlarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Sabri kaleye geçti

Antrenmanın son bölümünde kısa süre şut çalışması yapılırken, kaleye geçen isim ise kaleci eldivenlerini takan Sabri Sarıoğlu oldu.

Atılan şutlarda zaman zaman şık kurtarışlar da yapan Sabri, takım arkadaşlarından alkış aldı.

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın antrenmanını, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile başkan danışmanı Mehmet Özbek de takip etti.

Galatasaray, yarın Danimarka ekibi Aarhus ile TSİ 20.45'te Ceres Park'ta hazırlık maçı yapacak.