ING Basketbol Süper Ligi Ataman'dan, Yıldırım'a destek!

Ataman'dan, Yıldırım'a destek!

19.11.2014 - 12:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray Liv Hospital'in Koçu Ergin Ataman, yenildikleri maç sonrası Fenerbahçe'ye teşekkür etti ve geçen sezon iki sezonda da yaşanan olayların organize olduğunu söyleyerek Aziz Yıldırım'a destek verdi.

Atamandan, Yıldırıma destek

“Aziz Yıl­dı­rım sa­mi­miy­se destekliyorum, grup­la­rı te­miz­le­me gay­re­ti­ni di­ğer ku­lüp­ler de sergilemeli” de­di. Ta­raf­tarına “Ül­ker Are­na’da­ki has­sa­si­ye­ti biz de bu hafta Be­şik­taş’a gös­ter­me­liyiz” di­ye seslendi.

Haberin Devamı

Bas­ket­bol Li­gi'nde ön­ce­ki gün oy­na­nan der­bi maç­ta Fe­ner­bah­çe Ül­ker, eze­li ra­ki­bi Ga­la­ta­sa­ray Liv Hos­pi­tal'ı 85-74 mağ­lup et­miş­ti. İki ta­kı­mın ge­çen se­zon ya­rım ka­lan fi­nal se­ri­si­nin ar­dın­dan ilk kez ra­kip ol­du­ğu maç­ta her­han­gi bir tri­bün ola­yı­nın ya­şan­ma­ma­sı ise se­vinç­le kar­şı­lan­mış­tı. Ga­la­ta­sa­ray Ba­şan­tre­nö­rü Er­gin Ata­man da maç son­ra­sı Fe­ner­bah­çe'ye ve ta­raf­ta­rı­na te­şek­kür ede­rek tak­dir top­la­mış­tı.

İşte Ataman'ın açıklamaları;

‘Sadece izlediler’

Ge­çen se­zon ya­şa­nan ta­raf­tar olay­la­rıy­la il­gi­li çar­pı­cı tes­pit­ler ya­pan Ata­man "Fi­nal se­ri­sin­de her iki sa­lon­da ya­şa­dı­ğı­mız olay­lar da or­ga­ni­zey­di. Ama bu kez Fe­ner­bah­çe ta­raf­ta­rı sadece ma­çı iz­le­di ve say­gı or­ta­mı bo­zul­ma­dı. Mün­fe­rit grup­la­rı te­miz­le­me ham­le­si ya­pı­lır­sa ikin­ci ya­rı­da­ki maç da say­gı çer­çe­ve­sin­de oy­na­na­cak­tır. Fe­ner­bah­çe ta­raf­ta­rı­nın gös­ter­di­ği has­sa­si­ye­tin ay­nı­sı­nı Be­şik­taş ma­çın­da ken­di ta­raf­ta­rı­mız­dan bek­li­yo­rum" de­di.

Haberin Devamı

‘En faz­la bin ki­şi­ler’

Fe­ner­bah­çe Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rım'ın tri­bün gru­bu GFB'yle mü­ca­de­le­si­ni de de­ğer­len­di­ren Ata­man "Şa­yet sa­mi­miy­se, bu mün­fe­rit grup­la­rı te­miz­le­me yö­nün­de­ki açık­la­ma­sı­nı son de­re­ce po­zi­tif bu­lu­yo­rum. Di­ğer ku­lüp­ler de bu­nu yap­ma­lı. En faz­la bin ki­şi­nin spo­ru kir­let­me­si­ne ne­den mü­sa­ade edi­li­yor an­lam ve­re­me­dim" di­ye ko­nuş­tu.

‘Bana bir şey katmazlar’

Er­gin Ata­man, Ob­ra­do­vic ve Iv­ko­vic gi­bi dün­ya­ca ün­lü bas­ket­bol an­tre­nör­le­rin Tür­ki­ye'de ça­lış­ma­sı­na il­ginç yo­rum­lar ge­tir­di. Bu gi­bi tec­rü­be­li isim­le­rin Türk bas­ket­bo­lu­na olum­lu kat­kı ya­pa­ca­ğı­nı ifa­de eden Ata­man "Ba­na bir kat­kı­la­rı ol­maz. Ba­na ki­şi ola­rak ka­ta­ca­ğı tek şey, on­lar­la kar­şı kar­şı­ya oy­na­ma­nın ve­re­ce­ği zevk­tir. Ben, on­lar gel­me­den ön­ce de Eu­ro­le­agu­e’de 2 ta­ne Fi­nal Fo­ur oy­na­dım. Ku­pa 2 ve Ku­pa 3’te Av­ru­pa şam­pi­yon­lu­ğum var. Ta­bi­i bas­ket­bo­lu­mu­zu sa­de­ce bu isim­le­rin kal­kın­dır­ma­sı fik­ri ha­yal ürü­nü­dür" di­ye ko­nuş­tu.

Yazarlar