Fenerbahçe ATEŞİN HÜKMÜ CÜRMÜ KADARDIR

ATEŞİN HÜKMÜ CÜRMÜ KADARDIR

01.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, “Spor dışındaki mecralarla menfaat ve çıkar ilişkileri kuran, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin tasviyesi halinde kendi ‘endüstriyel’ futbollarını kurgulamaya çalışan karanlık isimlerin karanlık oyunları tarafımızdan bozulacaktır. Ve gün gelecek; yenilgi ve hüsran, Fenerbahçe düşmanlarının değiştiremeyecekleri kaderi olacaktır” ifadelerini kullandı

ATEŞİN HÜKMÜ CÜRMÜ KADARDIR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin Haziran sayısına yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3 Temmuz’dan bu yana camia olarak büyük bir mücadelenin içine girdiklerini belirten Yıldırım, “Bu mücadelede, haklı ve dik duruşumuz artık bizim karakterimizdir” dedi. Yıldırım şöyle devam etti;
“Bununla birlikte, ebedi dostlarımız olan kimi kulüp yönetimlerinin 3 Temmuz’dan her tür faydayı sağlamak adına Türk Sporu’nun ve Türkiye’nin menfaatlerini bir kenara bırakarak kendi yönetsel başarısızlıklarını örterek, genel kurul ve divan kurullarında dikkatleri başka tarafa çekmek üzerine kurguladıkları algı mühendisliği çabalarını dikkatle takip etmekteyiz. Hemen belirteyim ki bu yönetimlerin Fenerbahçe’ye zarar vermesi asla mümkün değildir. Zira ateşin hükmü cürmü kadardır. Ancak bu yönetimlerin onarılmaz yaralar açtıkları husus, camialar arasındaki ebedi dostluklar ve Türk Sporu’nun bizzat kendisidir.
KAOS VE KUMPAS
Son dönemde yaşanan gelişmeler haklılığımızı, isyanımızı doğrulamaktadır. Her ne kadar aynı tür hukuka aykırı delil ve makamlarca hiçbir kulübün bu şekilde yargılanmasına izin vermeyeceğimiz gerçeğinin yanı sıra; bu kaos ve kumpas kampanyasını yürütenlerin kendi yaşadıklarını da gözden geçirme zamanı gelmiştir.
Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz’ın açıklamaları ve yaşadıkları Türk futbolu ve Fenerbahçe açısından çok önemlidir. Zira Özel Yetkili Mahkeme’nin verdiği kararda, “Fenerbahçe Kulübü Yöneticileri, Trabzonspor’un teşvik eylemlerini engellemek için bir takım faaliyetlerde bulunmuştur” tespiti yer almasına rağmen bu durum aynı mahkeme tarafından karara yansıtılmamasına karşın Odyakmaz’ın açıklamalarıyla sübuta ererek fiili bir durum haline gelmiştir. Kaldı ki, 3 Temmuz’dan fayda sağlamak isteyenler bu gelişmeler karşısında hiçbir açıklamada ve itirazda dahi bulunamamışlardır.
İDDİALAR ÇARPICI
Fenerbahçe, tüm bu yaşananların ve yaşatılanların üzerine gitmekte kararlıdır. Bununla ilgili gerek UEFA’da gerekse iç hukuka yönelik yargısal süreci başlatmıştır. Hukuk havarisi kesilen kimi kulüplerin kendi hukukçuları tarafından kendi kulüplerinin içini boşaltmaları ve sahte evrak düzenlemelerine dair iddialar ve davalar da dikkatle takibimiz altındadır.
Özellikle 3 Temmuz’un tanıdık isimlerinden olan; bazı rakip kulüp başkan adaylarının ve hatta UEFA kurullarında görev yapan bir federasyon başkanının Trabzonspor’un ücretli avukatı olarak sahte makbuz düzenlediği yönündeki iddialar çarpıcı ve manidardır.
KARANLIK OYUN
Her şeye rağmen bu oyun takımlarına gönül verenlerin oyunu değildir. Bu oyun, spor dışındaki mecralarla menfaat ve çıkar ilişkileri kuran, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin tasviyesi halinde kendi ‘endüstriyel’ futbollarını kurgulamaya çalışan karanlık isimlerin karanlık oyunlarıdır; Bu oyun tarafımızdan bozulacaktır. Ve gün gelecek; yenilgi ve hüsran, Fenerbahçe düşmanlarının değiştiremeyecekleri kaderi olacaktır.