Galatasaray Atıp-tutma problemi!

Atıp-tutma problemi!

04.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aytemiz Alanya deplasmanında iki puan kaybeden Galatasaray’da yeni golcü Mitroglou hazır görünmezken, Muslera da kendisine yakışmayacak bir gol yedi. Onyekuru deplasmanda yine varlık gösteremedi, bireysel performansların kötülüğü dikkat çekti.

Atıp-tutma problemi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir 2 puan bırakan Galatasaray’da sonuç kadar, kötü futbol da eleştirildi.

Sarı-kırmızılılarda yeni transferlerden Luyindama ve Mitroglou’nun da forma giydiği maçta sergilenen futbol endişe yaratırken, bunun nedenleri sorgulanmaya başlandı.

Mariano’nun erken sakatlığı planları bozarken önceki günkü tablonun ana nedenleri olarak şunlar öne çıktı:

MUSLERA FORMSUZ: Djalma’dan yediği gol kalitesine yakışmadı. Göztepe maçında da yine ayağının altından kaçırdığı top az kalsın gol olacaktı. Genel olarak Uruguaylı geçmiş yıllardaki performansının uzağında. Ayrıca maç içinde dikkati dağılıyor ve ilginç goller yiyebiliyor. Topu kullanmada da iyi olmaması en önemli zaafı olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

MİTROGLOU İYİ GÖRÜNMEDİ: Tek idmanla sahaya çıkabilen Yunan golcü ilk sınavında geçer not almadı. Mitroglou fiziksel olarak istenen düzeyde değil. Tempolu oyunda etkin olması kolay görünmüyor. Performansıyla sadece Diagne’ye bir alternatif olabileceğini hissettirdi.

ONYEKURU DEPLASMANDA YOK: Nijeryalı Göztepe’den sonra Alanya deplasmanında da sahanın kötüleri arasında yeraldı. Onyekuru deplasmanda sadece Kayseri’de gol atabildi. Kanat alternatifinin olmaması ise büyük sıkıntı olarak gözleniyor.

BİREYSEL PERFORMANSLAR: Fernando ve Ndiaye’deki düşüş endişe yaratıyor. Yine Feghouli’nin fiziksel olarak hazır olmaması, Belhanda’nın inişi çıkışlı performansı teknik ekibin üzerinde durması gereken noktalar.

Yazarlar