İspanya La Liga Atletico kabuk değiştiriyor!

Atletico kabuk değiştiriyor!

11.08.2014 - 21:36 | Son Güncellenme:

Geçen sezon İspanya La Liga şampiyonluğu yaşayan Atletico Madrid, bu sezon adeta kabuk değiştirdi.

Atletico kabuk değiştiriyor

Geçen sezon İspanya La Liga şampiyonluğu yaşayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayarak kupayı son anda kaçıran Atletico Madrid, gelen ve giden oyuncular sonrasında adeta kabuk değiştirdi.

Haberin Devamı

Ligde ipi göğüsleyen kadrodan 12 oyuncu başka takımlara giderken 7 oyuncu ise kadrosuya katıldı. Takımın gol yükünü çeken Diego Costa, başarılı sol bek oyuncusu Filipe Luis ile kiralık olarak Atletico Madrid'de başarılı sezonlar geçiren kaleci Thibaut Courtois Chealsea'ye giderken, David Villa ise ABD'nin yolunu tuttu.

Kırmızı-beyazlıların iskelet kadrosunda önemli bir yere sahip olan Adrian Lopez Alvarez ise Porto'ya giderken, diğer geç oyuncular çeşitli takımlara kiralık olarak gönderildi. Bunlara karşılık kalesindeki boşluğu Getafe'nin tecrübeli kalecisi Miguel Angel Moya ile dolduran Atletico Madrid, Antonie Griezman, Mario Mandzukic, Jan Oblak gibi başarılı oyuncuları da kadrosuna katmayı başardı.

Haberin Devamı

Cristian Ansaldi'yi Zenit'ten kiralayan Arda Turan'lı Madrid ekibi, Malaga'dan Jesus Gamez, Granada'dan ise Guilherme Siqueira'yı da transfer etti. İspanya La Liga şampiyonluğundan sonra tüm gözleri üzerine çeken Diego Simeone'li Atletico Madrid'in bu sezon ne yapacağı merak konusu.