Skorer Avrupa Ligleri

Avrupa Ligleri

03.11.2008 - 01:05 | Son Güncellenme:

.

Avrupa Ligleri

ALMANYA
Galip çıkmadı

Borussia Dortmund, sahasında Bochum ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekipte Sinan Kaloğlu 90 dakika oyunda kalırken etkili olamadı. Bochum, Zdebel ile durumu 1-0’a getirirken, Dortmund, Zidan ile 44’te bir puanı almayı başardı.

M’Gladbach-E.Frankfurt: 1-2


İSPANYA
Kaş yedek
Getafe, Recreativo Huelva ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Getafe’de İbrahim Kaş yedek beklerken, Huelva’da Ersen Martin 18 kişilik kadroya alınmadı. Ev sahibi Guerrero ile öne geçerken, Leites skora dengeyi getirdi.

Espanyol-Osasuna: 1-0
S.Gijon-Numancia: 3-1
Valladolid-Sevilla: 3-2
Almeria-R.Madrid: 1-1
Real Betis-Deportivo: 0-3


RUSYA
Kazan şampiyon
Rusya Ligi’nde Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze’nin formasını giydiği Rubin Kazan, Saturn deplasmanında 2-1 galip gelerek normal sezonun bitmesine 3 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti. Kazan, Adamov ve Milosevic’in golleriyle galibiyete ulaşırken, rakibin tek sayısı Nernov’dan geldi. Gökdeniz, ilk on birde başladığı maçta 68. dakikada kenara alınırken, Kabze son 4 dakika görev yaptı.

İTALYA
Udinese’ye Genoa freni
Udinese, sahasında Genoa ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi takımda Gökhan İnler 90 dakika forma giydi. Udinese, Zapotocny ile öne geçerken, Milito penaltıdan attığı golle durumu 1-1 yaptı. Ev sahibi Quagliarella ile skoru 2-1’e getirmesine rağmen, Genoa’da Sculli beraberliği getirdi.

Atalanta-Lecce: 0-0
Cagliari - Bologna: 5-1
Lazio-Catania: 1-0
Palermo-Chievo: 3-0
Sampdoria-Torino: 1-0
Siena-Fiorentina: 1-0
Milan-Napoli: 1-0

İNGİLTERE
City kayıplarda
İngiltere Premier Lig’de, yaptığı transferlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken Manchester City, Bolton deplasmanında 2-0 kaybetti. City, rakibi karşısında maç boyunca etkili olamazken, Bolton’un gollerini Gardner ve Dunne attı.

Yazarlar