Skorer Avrupa ligleri

Avrupa ligleri

24.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hernandez yetti!, Napoli şokta, Leverkusen zorlandı, Real şov

Avrupa ligleri

Hernandez yetti!
Ligde liderliğini sürdüren ve şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta Newcastle United’a takılan Manchester United sahasında, dün Everton’ı 1-0 yenerek önemli bir üç puan aldı. Büyük bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 84. dakikasında genç yıldız Javier Hernandez sahneye çıktı ve attığı golle takımına 1-0’lık galibiyeti kazandırdı. Kırmızı Şeytanlar önümüzdeki hafta en yakın takipçisi Arsenal’le oynayacak.

Haberin Devamı

DİĞER SONUÇLAR
A.Villa-Stoke: 1-1
Blackpool-Newcastle: 1-1
Liverpool-Birmingham: 5-0
Sunderland-Wigan: 4-2
W’Hampton-Fulham: 1-1
Chelsea-West Ham: 3-0

Napoli şokta
Serie A’da lider Milan’ın takipçisi Napoli sahasında Palermo’ya 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını iyice zora soktu. 2. dakikada Cavani’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçen Napoli karşısında konuk ekip 38’de Balzaretti’yle beraberliği sağladı ve 45’te Bovo’nun penaltıdan attığı golle karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı bildi. Günün bir diğer karşılaşmasında ise Inter sahasında Lazio’yu 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Sneijder ve Eto’o’nun golleriyle 2-1 yendi.

DİĞER SONUÇLAR
Roma-Chievo: 1-0
Bari-Sampdoria: 0-1
Bologna-Cesena: 0-2
Cagliari-Fiorentina: 1-2
Genoa-Lecce: 4-2
Udinese-Parma: 0-2
Brescia-Milan: 0-1
Juventus-Catania: 2-2

Haberin Devamı

Leverkusen zorlandı
Lider Dortmund’un takipçisi Bayer Leverkusen, sahasında Hoffenheim engelini zor da olsa geçti: 2-1. Gylfi Sigurdsson’un golüyle geriye düşen ev sahibi, Michal Kadlec ile beraberliği sağladı. İkinci yarıda daha iyi bir futbol ortaya koyan Leverkusen, Arturo Vidal ile üç puana uzandı.

DİĞER SONUÇLAR
Frankfurt-B.Münih: 1-1
Schalke-Kaiserslautern: 0-1
St. Pauli-W.Bremen: 1-3
Stuttgart-Hamburg: 3-0
M’Gladbach-Dortmund: 1-0

Real şov
Ezeli rakibi Barcelona ile hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelecek olan Real Madrid, Valencia’yı sahasında 6-3 yenerek moral buldu. Konuk ekip Higuain (3), Kaka (2) ve Benzama ile farka koşarken, ev sahibinde Soldado, Goncalves ve Alba’nın golleri sadece skoru belirledi. Valencia’da Mehmet Topal 90 dakika görev yaptı. Barcelona ise sahasında Osasuna’yı 2-0 devirdi.

Yazarlar