Skorer Avrupa ligleri

Avrupa ligleri

21.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son söz Liverpool’un... Stuttgart yarışı bırakmadı... Atletico evinde kazandı... Juve’den gol şov

Avrupa ligleri

İngiltere
Son söz Liverpool’un
İngiltere Premier Ligi’nin 12. haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Chelsea sahasında Liverpool’u konuk etti. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı. Maça hızlı başlayan Liverpool oldu. Chelsea kalesinde pozisyonlar yakalayan konuk ekipte, 34. dakikada sahneye çıkan Maxi Rodriguez topu ağlara yolladı. İkinci devreye etkili başlayan Chelsea, konuk ekibin kalecisi Reina’ ya zor anlar yaşattı. Ev sahibinde, 55’te Daniel skora eşitliği getirdi. Bu dakikadan sonra Liverpool ikinci gol için ileri çıkmaya başladı. 87. dakikada son sözü söyleyen isim ise Glen Johnson oldu. Johnson, Chelsea ağlarını havalandırarak takımına üç puanı getirdi: 1-2.

ALMANYA
Stuttgart yarışı bırakmadı

Zirve yarışından daha fazla uzaklaşmak istemeyen Stuttgart sahasında Augsburg’u 2-1 mağlup ederek, altın değerinde bir galibiyet aldı. Ev sahibi takımı üç puana götüren golleri Harnik atarken, konuk ekibin sayısı Werner’den geldi. Stuttgart’ta Serdar Taşçı karşılaşmada 90 dakika görev yaptı.

İSPANYA
Atletico evinde kazandı

Zirvenin çok uzağında kalan Atletico Madrid sahasında Levante’yi 3-2 yenerek moral buldu. Ev sahibinin gollerini Pizzi, Adrian Lopez ve Diego ağlara gönderirken milli oyuncumuz Arda Turan 90 dakika forma giydi. Konuk ekibin sayıladı ise Xavi Torres ve Ruben Suarez’den geldi.

Haberin Devamı

İTALYA
Juve’den gol şov
Juventus sahasında Palermo engelini geçerken fazla zorlanmadı: 3-0. Ev sahibi takımda gol perdesini Semone Pepe açarken, Matri farkı ikiye çıkardı. Skor tabelasını tamamlayan isim ise Claudio Marchisio oldu. Juventus bu sonuçla averajla liderlik koltuğunda haftayı bitirdi.

Yazarlar