Skorer Avrupa Ligleri

Avrupa Ligleri

06.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Roma fark attı... Sessiz gece... Köln kendine geldi...

Avrupa Ligleri

İTALYA

Haberin Devamı

Roma fark attı

Serie A’da günün önemli maçında Roma sahasında Inter’i 4-0 ile geçti.Güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılıların ilk golü 13. dakikada Juan’dan geldi. 41’de sahneye bu kez 20 yaşındaki genç forvet Borini çıktı: 2-0. Genç yetenek 49’da bir kez daha fileleri havalandırarak farkı 3’e çıkardı. Oyuna sonradan giren Krkic 90’da perdeyi kapatan isim oldu. Bu sonucun ardından başkent temsilcisi puanını 34’e çıkararak İnter ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.

İspanya

Sessiz gece
Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid ligin 21. hafta mücadelesinde evinde Valencia’yı ağırladı. Milli futbolcunun ilk 11’de başladığı ve 80 dakika sahada kaldığı mücadelede iki tarafın ataklarından da sonuç çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Atletico puanını 30’a, Valencia ise 37’ye çıkardı.

Haberin Devamı

ALMANYA

Köln kendine geldi
Orta sıralarda yer alan Köln ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kaiserslautern’in mücadelesinde mutlu sona konuk ekip ulaştı. Ev sahibi, Ariel Borysiuk’un kırmızı kart görmesiyle 40’ta 10 kişi kaldı. 72. dakikada sahneye çıkan Odise Roshi, takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti ve Köln’ün 3 haftalık mağlubiyet serisi sona erdi. Günün diğer maçında Freiburg ile Werder Bremen 2-2 berabere kaldı.

Yazarlar