AntalyaSpor Avrupa sevdası

Avrupa sevdası

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da UEFA Avrupa Ligi iddiası açısından Antalyaspor maçı büyük önem taşıyor. Bordo-mavililer en yakın takipçisi önünde 3 puanı hedefliyor.

Avrupa sevdası

Avrupa sevdası

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligi’nde sezonun ikinci yarısında yakaladığı çıkışla Avrupa Ligi’ne katılma yolunda iddiasını artıran Trabzonspor, kritik bir maça çıkıyor.

Avrupa Kupalarına katılacak noktada olmayı hedefleyen Trabzonspor, en yakın takipçisi Antalyaspor’u depasmanda mağlup etmek istiyor. Ligde 44 puanı bulunan bordo-mavililer, 43 puanla en yakın takipçisi Antalyaspor ile karşılaşacak. Bu maçtan 3 puan almaya çalışacak olan Trabzonspor, önemli virajı kayıpsız geçmenin yanı sıra, 50 puanlı Fenerbahçe ve 49 puanlı Galatasaray’ın birbirleriyle karşılaşacağı haftada rakipleriyle de puan farkını azaltmak istiyor.

2 değişiklik

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ligde son oynanan Beşiktaş maçının 11’inden farklı olarak Antalyaspor karşısında 2 değişiklik yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ersun Yanal’ın kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek Onur Kıvrak’ın yerine kalede Esteban’a, forvette ise Rodallega’nın yerine Beşiktaş karşılaşmasıyla kart cezasını tamamlayan NDoye’ye görev vermesi bekleniyor.

5 isim sınırda

Bordo-mavililerde Antalyaspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Trabzonspor’da 3’er sarı kartı bulunan Uğur, Mustafa, Aytaç, Bero ve Rodallega, bugün kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında görev yapamayacak.

Bordo-mavili takım, Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün noktaladı ve kampa girdi.