Skorer Aybaba'dan savunma

Aybaba'dan savunma

23.05.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Savunmaya takviye

Aybabadan savunma



     "Hakkını verdik"
     ÖZKAN Sümer, "Bugüne kadar ben özveride bulundum. Özveri sırası artık yönetimde. Benim istediğimle, yönetimin verdiği arasında uçurum olursa kalmam" diyen Gökdeniz'e sert tepki gösterdi. Sümer, "Gökdeniz alt yapıdan gelen ve daha ilk sözleşmesinde tavan ücret alan tek oyuncudur. Bu nasıl özveridir anlamadım? Tabii ki, o dönemde tüm futbolcular boş sözleşmeye imza attılar. Bize güvendiler. Ancak biz de hepsinin hakkını verdik" dedi.
     
     Saran'la pazarlık
     BAŞKAN, Gökdeniz'in iki yıllık imzası daha bulunduğunu hatırlattı, "Ama ona, bu yüzden cimri davranmayacağız. Böyle bir sorun olmayacaktır" diye konuştu. Sümer, Mehmet Yılmaz için Sadettin Saran ile yaptıkları pazarlıklarda büyük farklar bulunduğunu, genç futbolcunun kendilerine çok yardımcı olduğunu da belirtti. Bu arada Başkan'ın yarın Belçika'da Belçikalı Wan De Paar, kaleci Geert De Wlieger, Süleyman Seyfo Bangoura ile masaya oturacağı belirtildi.
     
     YÖNETİME, transferde ağır kaldığı için gelen eleştirileri Samet Aybaba göğüsledi. Aybaba, çalışmalara tüm kulüplerden erken başladıklarını ve iyi mesafe kat ettiklerini belirterek, "Transferde görevli olan herkes üzerine düşenden fazlasını yapıyor. En çok tercih edilen kulübüz. Futbolcu pazardan alınmıyor. Bazı mevkilerde çok alternatifli, bazılarında alternatifsiz bir kadromuz var" dedi.
     
     SAMET Aybaba'nın, Macit, Erman Güraçar ve Serkan Özsoy gibi stoperleri gözden çıkardığı ve Altay'dan Çağdaş ile Diyarbakırspor'dan Ömer'i istediği vurgulandı. Aybaba'nın bu iki oyuncudan biriyle anlaşma yapılmasından yana olduğu vurgulandı. Bu arada 650 milyarlık kupa priminin 50 milyarının Samet Aybaba'ya, tüm maçlarda oynayanlara ise 25'er milyar verileceği öğrenildi.
     
     
     


SPOR


İLK GOL BİLGİLİ'DEN
At yarışları
Avrupa Ligleri
Telekom-Ülker
2. LİG puan durumu
Spurs coştu
Filede heyecan
Cordoba'ya yeni görücü
FERNANDEZ'DEN VETO
ASLAN'DA DEVRİM
Sümer'den sert yanıt
Aydın gözdağı verdi
HAVUZUN SUYU KESİK
TMOK ödülleri dağıtıldı
SKORBOARD KRİZİ
Artam'ın müthiş zaferi
Haber turu...
Milan'ın coachu benim arkadaşımdı
İyi hoca şeker yemez!
Avrupalı gibi düşünelim

Yazarlar