Galatasaray Aysal’dan tam destek

Aysal’dan tam destek

29.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep’e özel jetiyle giden Başkan Ünal Aysal maçtan önce otelde Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcularla bir araya gelirken, “Bugünkü sonuç ne olursa olsun lig sonunda şampiyon sizsiniz” dedi

Aysal’dan tam destek

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Gaziantepspor maçını beklendiği gibi Kamil Ocak Stadı’nın tribünlerinden takip etti.
İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, eski Başkan Faruk Süren, yönetici Emir Sarıgül ve danışmanı Bülent Tulun ile beraber özel jetiyle Gaziantep’e gelen Başkan Aysal daha sonra soluğu takımın kamp yaptığı Dedeman Oteli’nde aldı. Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcularla biraraya gelirken, uğur getirdiğine inandığı motivasyon konuşmasını yaptı.
Başkan Ünal Aysal’ın, “Bugüne kadar bizlere büyük gururlar yaşattınız. Bugün hangi sonuç olursa olsun yine şampiyon olacaksınız. Sizlere inancımız tam” diye konuştuğu öğrenildi. Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik maçlar öncesi takımın kamp yaptığı otelerek teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Aysal, Karabük deplasmanında takımı yalnız bırakmamıştı.

Haberin Devamı

Bakanlar maça geldi

Kamil Ocak Stadı’ndaki maçı izleyenler arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de vardı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da şeref tribününde bakanlarla birlikte oturdu.